“Fidget Toys” igrače

Fidget igrače ali dekompresijski senzorični izdelki so pisani pripomočki in običajno dovolj majhni, da se prilegajo žepu. Fidget igrače so lahko različnih oblik, vendar običajno narejene tako, da zaposlijo roke do te mere, da pomagajo zmanjšati stres in tesnobo.

Delovni terapevti že nekaj časa uporabljajo dekompresijske senzorične izdelke, da bi otrokom pomagali pri soočanju s stanji, kot so ADD, ADHD in avtizem. Po vsem svetu postajajo vse bolj priljubljeni, saj se vedno več ljudi zaveda neverjetnih prednosti.

Fidget igrače pomagajo, da so roke zasedene in zagotavljajo senzorično stimulacijo. Upoštevati je treba tudi, da fidget igrače ne zdravijo tesnobe, temveč so način spopadanja s stresom in tesnobo. Zatorej, dekompresijske igrače so tako primerne za otroke stare nad 36 mesecev in tudi za odrasle!  

Vsi naši izdelki so posebej skrbno izbrani glede na dolgoletne izkušnje s področja nabave in prodaje, in so prav tako preizkušeni in odobreni s strani otrok J. Dekompresijske igrače so narejene iz trpežnega materiala, ki omogoča dolgoročno uporabo. Prav tako so pralne, kar zagotavlja dodatno higieno.

Če iščete inovativne senzorične izdelke, fidget orodja, izobraževalne igrače, orodja za delovno terapijo, igrače za avtizem ali izdelke za igro, samoregulacijo, senzorično integracijo, razvoj motoričnih sposobnosti, in še veliko več … ste prišli na pravo mesto!

Radi bi poudarili, da je vse blago iz naše ponudbe certificirano in testirano. Pri nabavi sodelujemo samo s preverjenimi partnerji in nudimo izdelke, ki zadovoljujejo višje standarde od predpisanih.


Artikle lahko kupite v naši spletni trgovini:

Priporočene objave