Darilna vrečka “Scratch Art” Dodaj sporočilo + Dodatki

Darilna vrečka “Scratch Art”.

Pri obdarovanju je pomembna vsebnost darila, zakaj torej toliko govora o darilni vrečki?

Darilno vrečko lahko vendar kupimo v vsaki trgovini ali pa imamo celo kakšno na zalogi doma od zadnjega “domačega” praznovanja.

Pa vendar, izbira odličnega darila za ljubljeno, ljubljenega, družinsko članico ali člana, prijateljico, prijatelja, kolegico ali kolega, je le pol poti do odličnosti darila 😉

Naslednji, zelo pomemben korak, je izgled in predstavitev darila. Darilno pakiranje pusti pri obdarovancu prvi pozitivni ali pa tudi negativni vtis. Da boste poskrbeli za dober vtis ter celo izboljšali vzdušje praznovanja, izberite darilno vrečko “Scratch Art”!

Kreativnost in domišljija

“Scratch Art” vam omogoča, da izrazite svojo kreativnost in domišljijo. Dodajte navadni darilni kraft vrečki poseben čar! Vrečka “Scratch Art” je darilna vrečka s “praskalno kartico” na sprednji strani vrečke.

“Praskalna tablica”, ali mavrični papir s črno prevleko za praskanje, nudi možnost, da na darilno pakiranje izpostavite svoje pozitivne misli in voščilo. Lahko pa le spraskate skico, risbo, itd. 

Polepšajte obdarovancu prazničen dan in zapakirajte odlično vsebino darila v izvirno darilno pakiranje. Obdarovanec bo presenečen nad unikatnim pakiranjem.

Darilno pakiranje darilna vrečka “Scratch Art” še je posebej zabavna za otroke, saj se lahko izrazijo na način, ki je njim blizu (z risanjem), obdarovanci pa bodo navdušeni. 


Ležeča, rjava/ natur

  • 1 x darilna vrečka “Scratch Art”
  • 1 x leseno pisalo “Scratch Art”
  • 1 x dekorativni barvni papir

Velikost/ mere: 28×20×10 cm


Pokončna, črna

  • 1 x darilna vrečka “Scratch Art”
  • 1 x leseno pisalo “Scratch Art”
  • 1 x dekorativni barvni papir

Velikost/ mere:  21x27x9 cm


Vstavljena sporočilna kartica “Scratch Art” s praskami spremeni vsako darilno vrečko v osebno občutje, ki ga prejemnik darila lahko začuti. Naj bo vaše darilo izstopajoče, tako da na darilno vrečko napišete svoje osebno sporočilo.


Galerija

Priporočene objave

Dodaj odgovor