Plišasta igrača Lalafanfan DUCK

Spoznajte Lalafanfan Duck, novo uspešnico v svetu otroških igrač!!!

Od kod je prišla Lalafanfan račka in kako je postala hit na TikToku?

V svetu otroških igrač je dogajanje podobno kot v svetu blagovnih znamk za odrasle –  obstajajo uspešnice in trendi. Preden je priljubljenost pop-itov in fidget igrač popustila, se je v svetu igrač pojavila nova uspešnica –  Lalafanfan račka.

Slednjo lahko najdete na TikToku, kjer imajo hialuronske račke celo svoje račune. Na TikTiku na Kitajskem, v Južni Koreji in na Japonskem je igrača lani poleti postala uspešnica. Video posnetki s “hialuronsko raco” iz Južne Koreje pridobivajo na milijone ogledov.

Na TikToku obstaja več kot 110 milijonov videov s hashtagom #lalafanfan. Kljub temu je iskanje informacij o vseprisotni igrači skoraj nemogoče – račka nima niti enega uradnega prodajalca ali celo uradne spletne strani ali spletne trgovine proizvajalca.

Kdo je Lalafanfan račka in od kod je prišla?

Podobo igrače je ustvaril korejski lutkovni studio Lalafanfan Cafe Mimi. Ker je račka simpatična in prijetna na dotik, je hitro pridobila na priljubljenosti v Koreji in ostalih azijskih državah. Leta 2021 so trend prevzeli različni proizvajalci, ki so začeli izdelovati račko Lalafanfan v obliki ne le mehke igrače, ampak tudi v obliki blazin, copat, etuijev, pernic in drugih izdelkov. Raca z rožnatimi ličnicami ni postala priljubljena samo v Južni Koreji, ampak tudi na Japonskem, Kitajski, v ZDA in državah nekdanjih republik oz. članic Sovjetske zveze. Osvojila je srca milijonov. Račka Lalafanfan je za otroke 2020-ih nekaj podobnega kot Barbie za dekleta iz 90-ih – težko je reči, katera od teh igrač je bolj realistična, a obe je mogoče obleči v čudovite obleke, kavbojke in obrezane majice.

Kaj je razlog za priljubljenost Lalafanfan račke pri otrocih in odraslih?

Glavni razlog za tako noro priljubljenost “hialuronske race” je njen srčkan videz. Otroke, včasih pa tudi odrasle, pritegnejo majhne oči race in njena velika rožnata lica. Pomembno vlogo ima na dotik prijeten material, iz katerega je igrača izdelana. Po podatkih AliExpressa so oktobra in novembra leta 2021 uporabniki v ZDA več kot 100.000-krat iskali izdelke na zahtevo »Račka Lalafanfan«. Decembra 2021 je prodaja Lalafanfan dosegla prvo mesto skupaj z igračami, ki temeljijo na seriji “Squid Game” in Huggy Wuggyju.

Plišasta igrača Lalafanfan Duck WH & Oblačila RAINY D & Modna Očala & Torbica Lalafanfan

Medtem ko je za otroke Lalafanfan račka postala zaželena igrača, ki jo imajo vsi, so najstniki in odrasli račko spremenili v TikTok meme. V aplikaciji so izzivi, kako igračo obleči v čim krajšem času, obvezno razpakiranje, skice z račko in drugimi igračami Cafe Mimi, navodila, kako iz papirja izrezati figuro, in ocene novih kostumov.

Vsem otrokom ne uspe prepričati staršev, da bi jim kupili novo trendovsko igračo, zato so mladi uporabniki našli izhod iz situacije. Začeli so izdelovati Lalafanfan račko iz papirja. Avtorji videoposnetkov na TikToku prikazujejo, kako narisati raco, jo pobarvati, izrezati in prekriti s trakom. Ob tem še izdelujejo oblačila, higienske izdelke in celo hrano za svojo papirnato račko.

Kako je papirnata raca Lalafanfan postala svetovno znana?

Papirnata račka Lalafanfan je postala najljubši hišni ljubljenček mnogih mladih uporabnikov TikToka. Kopijo račke Lalafanfan izdelajo iz materialov, ki jih je enostavno dobiti in uporabiti, jo oblečejo v elegantna oblačila in poskrbijo zanjo.

Imeti papirnato račko je »super trendi« že od konca leta 2021. Kratki videoposnetki na TikToku prikazujejo mlade lastnike in njihove papirnate račke, ki so narisane in izrezane kopije priljubljene mehke igrače Lalafanfan Duck. Figurice so prekrite z lepilnim trakom, ki jih ščiti pred trganjem in vlago. Otroci so pripravljeni narediti vse, da svojim račkam zagotovijo dolgo in srečno življenje. Najstniki in manjši otroci izdelujejo tudi higienske izdelke in kozmetiko za papirnate račke. Najbolj predani oboževalci pa celo gradijo zasebne papirnate sobe, račke tudi redno hranijo, jih peljejo na počitnice in jim umivajo zobe. Ta bitja dobijo celo svoje garderobne omare, napolnjene z oblačili in dodatki! Spletni uporabniki jih oblečejo v vse vrste oblačil.


Naj cUTE željEne Igrače Ta HIP

Priporočene objave

Dodaj odgovor