Cene

VKLOPI RAZUM, ZAHTEVAJ RAČUN !

Vse cene v spletni trgovini NaKupi BrezMeja so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), razen, če ni to drugače zapisano.

Cene veljajo ob sklenitvi pogodbe oziroma, ko kupec dobi sporočilo, da je naročilo v obdelavi. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih do prodaje zalog.

Naročilo

Skupna cena izdelkov v vozičku mora biti 10,00 ali več.

 

Plačila

FINANCIRANJE - KUPUJTE ENOSTAVNO IN HITRO

V spletni trgovini NaKupi BrezMeja vam poleg gotovinskega plačila nudimo širok izbor plačilni načinov, s katerimi bo vaš nakup udoben in enostaven.

1. Plačilo po predračunu

Plačilo po predračunu - nakazilo na TRR. Če se odločite za plačilo po predračunu, boste po elektronski pošti prejeli predračun. Ko bo ta v celoti poravnan, boste prejeli naročeno blago. Če bo predračun plačan delno, ostane blago do nadaljnjega v lasti podjetja LP Splet Bojana Veršič s.p.

2. Plačilo po povzetju

Po povzetju (plačilo z gotovino/ drugo ob prevzemu blaga). Plačilo z gotovino (ali drugimi sredstvi) po povzetju. !!! nasvet: Pri plačilu po PREDRAČUNU se izognete PROVIZIJI za odkupnino, ki ga ZARAČUNA GLS za plačilo pošiljk po povzetju z GOTOVINO (COD).

3. Plačilo s kartico

Plačilo opravite s kreditno kartico preko spletnega plačilnega vmesika (varno plačilo).

Pri spletnem plačilu s kartico vam ni treba plačati dodatnih stroškov. Na spletu lahko plačujete z debetno ali kreditno kartico (MasterCard® in Visa).

V kolikor ob oddaji naročila izberete plačilo s kartico preko spleta, bodite pozorni na vnos podatkov, ter da sledite vsem korakom in zaključite plačilo.

Katere podatke boste morali vnesti?

  • Številka kartice (16 mestna št. na sprednji strani kartice, samo številke)
  • CVV koda (zadnje 3 številke na hrbtni strani)
  • Veljavnost (mesec in leto)

Nadaljevanje postopka plačila se razlikuje od ponudnika bančnih storitev oziroma izdajatelja kartice.

Po uspešnem plačilu je transakcija vidna v vašem izpisku banke.

4. Paypal ( trenutno onemogočeno )

PayPal je najbolj priljubljen in nadvse varen plačilni sistem, ki nastopa kot posrednik med kupcem in prodajalcem. Pri plačevanju s Paypal boste preusmerjeni na njihovo spletno stran za plačevanje, kjer sledite korakom nakupa ter zaključite plačilo. Če še nimate svojega PayPal računa, si ga lahko ustvarite na sledeči povezavi: https://www.paypal.com/si.

VKLOPI RAZUM, ZAHTEVAJ RAČUN !