Spletni nakupi BrezMeja

VKLOPI RAZUM, ZAHTEVAJ RAČUN !

Vse cene v spletni trgovini Lpsplet, Spletni nakupi BrezMeja so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), razen, če ni to drugače zapisano.

Cene veljajo ob sklenitvi pogodbe oziroma, ko kupec dobi sporočilo, da je naročilo v obdelavi. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih do prodaje zalog.

Načini plačil

FINANCIRANJE - KUPUJTE ENOSTAVNO IN HITRO

V spletni trgovini Lpsplet, Spletni nakupi BrezMeja vam poleg gotovinskega plačila nudimo širok izbor plačilni načinov, s katerimi bo vaš nakup udoben in enostaven.

1. Plačilo s kartico (urejamo)

Plačilo s kreditnimi karticami preko spleta ja varno in hitro, sam postopek plačevanja pa izjemno enostaven. Na spletni trgovini, omogočamo plačilo s kreditnimi karticami Visa, MasterCard, Maestro in Activa...

2. Paypal

PayPal je najbolj priljubljen in nadvse varen plačilni sistem, ki nastopa kot posrednik med kupcem in prodajalcem. Pri plačevanju s Paypal boste preusmerjeni na njihovo spletno stran za plačevanje, kjer sledite korakom nakupa ter zaključite plačilo. Če še nimate svojega PayPal računa, si ga lahko ustvarite na sledeči povezavi: https://www.paypal.com/si.

3. Plačilo po redračunu

Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, naročilo, na katerem so izpisani vsi podatki za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila.

4. Plačilo po povzetju

Če izberete plačilo po povzetju, plačate odkupnino pismonoši ob dostavi pošiljke. V primeru, da vas v času dostave ni doma, vam pismonoša v nabiralniku pusti obvestilo, s katerim lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije.

V košarici ni izdelka!
0

© 2021 »NaKupi BrezMeja! Odlično darilo!« | by Lpsplet