Aromatic Romantic Candle2 sveče iz naravnega sojinega voska SET

21,90

  • Sveče za aromaterapijo.
  • Češnjev cvet, rdeča potonika, sivka, cimetovo jabolko.
  • Set vsebuje 4 “Aromatic Romantic” sveče.
Šifra: Candle2Set Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Aromatic Romantic Candle2 sveče iz naravnega sojinega voska SET

Vsaka sveča ima edinstven vonj (češnjev cvet, rdeča potonika, sivka, cimetovo jabolko). So dolgo obstojne ter napolnijo prostor s prijetnim vonjem.

Narejene so iz okolju prijaznega biorazgradljivega sojinega voska. Sveče v darilni embalaži so idealne za vse priložnosti in nalašč  za obdarovanje prijateljev, ljubljene osebe, za rojstni dan, obletnico, božično darilo in zahvalno darilo…

Velikost: premer 5,0 cm x 4,5 višina, vsebnost 70g
Delovanje: 11-12 ur

Dišeče sveče vam bodo ustvarile prijetno vzdušje ob vsaki priložnosti. Terapevtska aroma sveč pomaga umiriti duha, lajša tesnobo ter stres. Močan vonj cvetja nas takoj popelje daleč, zelo daleč od naših vsakodnevnih težav. Privoščite si trenutek pomirjanja s sladkimi vonji!

Dišeče sveče lahko uporabljate pri nespečnosti, meditaciji, aromaterapiji, odstranjevanju vonjav, itd. Je prenosljiva in za večkratno uporabo.

Ko svečo ugasnete jo pokrijte s pokrovčkom, tako boste ohranili svežino sveče ter se hkrati izognili nabiranju prahu. Ko svečo uporabite do konca, lončka ne zavrzite, temveč ga uporabite za shranjevanje okraskov, nakita, ključev ali drugo.

Darilna embalaža

Darilna embalaža. Odlično zapakirano.

Dodajte izdelku kvalitetno darilno embalažo in ga zapakirajte v popolno darilo.

Odlično darilo

Odlično darilo. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

  GLS, dostava na dom

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

  (na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

  > v prihodu > 7 – 21 dni
Možnost predplačila. Dostava po prevzemu blaga.

  > Povpraševanje: info@brezmeja.eu

Plačilo po predračunu, nakazilo na TRR: –3,5%. Z izbiro plačila po predračunu (nakazilo na TRR/ neposredna bančna transakcija), izkoristite dodatni popust 3,5% na vse izdelke v košarici.

  Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.
  GLS dostava na dom. Cena standardne dostave (na dom v 2-5 dni)  je 3,95 € + 0,6 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

  Omogočamo vam varen nakup.

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Morda vam bo prav tako všeč…