-32%

Darilo za velike in majhne umetnike, 29-delni set za risanje in skiciranje”Roll Up Bag” & Darilna vrečka “Scratch Art” Dodaj sporočilo

23,90

  • Idealno darilo za profesionalne umetnike, začetnike, otroke, fante, dekleta, študente, odrasle, prijatelje ali družinske člane, ki radi skicirajo, rišejo in slikajo.

Opis

Darilo za velike in majhne umetnike

29-delni set za risanje in skiciranje, svinčniki, oglje, šilček in še več v torbici “Roll Up Bag” & Darilna vrečka “Scratch Art” Dodaj sporočilo

Izdelki so zapakirani v B&M Darilna vrečka “Scratch Art” Dodaj sporočilo + Dodatki.

Dodatki – darilno pakiranje. Darilno pakiranje je okrašeno z obešanko. Različni motivi glede na priložnost: rojstni dan, velika noč, noč čarovnic, božič, nakloni pozornost… (kot prikazuje slika).TAKO je izdelek takoj pripravljen za obdaritev.

DARILO VSEBUJE

1)   29-delni set za risanje in skiciranje
Prenosni in vsestranski risalni komplet: s svinčniki za skiciranje in vsemi drugimi dodatki, ki so urejeni in razporejeni v  torbici “Roll Up Bag”, je komplet svinčnikov enostaven za prenašanje.
Vsestranski umetniški komplet risarskih pripomočkov za risanje in skiciranje za šolo, pouk in vsakdanje življenje.
  • 4x grafitni svinčnik 4B, 4x grafitni svinčnik 2B, 2x grafitni svinčnik 3B, 2x grafitni svinčnik 2H, 1x grafitni svinčnik HB, 1x grafitni svinčnik 5B, 1x grafitni svinčnik B, 1x grafitni svinčnik 6B, 1x grafitni svinčnik 7B, 1x grafitni svinčnik 8B, 3x oglje, 1x mehka radirka,1x umetniška radirka,3x brisalni papir,1x nož,1x držalo,
  • 1x torbica “Roll Up Bag”, Velikost/mere: 22x12x5cm.

2)   Darilna vrečka “Scratch Art” Dodaj sporočilo + dodatki

Vstavljena sporočilna kartica “Scratch Art” s praskami spremeni vsako darilno vrečko v osebno občutje, ki ga prejemnik darila lahko začuti. Naj bo vaše darilo izstopajoče, tako da na darilno vrečko napišete svoje osebno sporočilo.

IZGLED VAŠEGA DARILA

B&M Darilna vrečka “Scratch Art” Dodaj sporočilo

  Komplet za risanje s svinčniki je čudovito božično, rojstnodnevno ali velikonočno darilo za profesionalne umetnike, začetnike, otroke, fante, dekleta, študente, odrasle, prijatelje ali družinske člane, ki radi skicirajo, rišejo in slikajo.


Art&arT

Darila

Odlično DARILO. Odlično zapakirano.

Dostava

GLS, dostava na dom

Zagotovljena hitra dostava!

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

Slovenija | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni) je 4,50 €. Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

Hrvaška | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje je 5,90 €. Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

Avstrija | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje je 6,90 €. Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

Lastno skladišče

Omogočamo vam varen nakup.


TOP PonudbaIzdelki iz ponudbe CENEje TA HIP

Izkoristite popuste do 70%