Akcija!

Dimple Pop Fidget “S Game MINI” Toy, Antistresna izobraževalna senzorična igrača

5,50

  • Igrača je odličen pripomoček za lajšanje stresa. Igrača vsebuje pet živahnih silikonskih mehurčkov, ki ob stisku oddajajo zabaven »pok pok« zvok.
  • Starostno obdobje: 3+

Opis

Dimple Pop Fidget “S Game MINI” Toy, Antistresna izobraževalna senzorična igrača

  • Fidget “Dimple Pop”
  • Starostno obdobje: 3+

“DIMPLE” pop fidget sensory toy: Igrača je odličen pripomoček za lajšanje stresa. Igrača vsebuje pet živahnih silikonskih mehurčkov, vgrajene v plastični okvir, ki se razlikujejo po barvi in ki ob stisku oddajajo zabaven »pok pok« zvok. Silikonski mehurčki pritegnejo otrokovo pozornost in odpirajo novo pot za učenje. Različne  svetle barve so idealne za vizualno stimulacijo. 


Odlično darilo, nakloni pozornost. Spol: unisex , starost: nad 3 +, značilnost: vzdržljivost.

Darila za rojstni dan, darila za otroške zabave, novoletna in božična darila…


OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke mlajše od 36 mesecev. Uporabiti samo pod nadzorom odrasle osebe. Možnost zadušitve zaradi ovojne embalaže! Ovojno embalažo/folijo hranite zunaj dosega rok dojenčkov in otrok. Shranite embalažo, napotke in naslov za morebitno poznejšo korespondenco. Proizvajalec si pridržuje pravico do barvnih in oblikovnih sprememb.


CENEje TA HIP

Odlično darilo

Odlično DARILO. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

  GLS, dostava na dom

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

  (na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

  > v prihodu > 7 – 21 dni

  > Povpraševanje: info@brezmeja.eu

GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni)  je 3,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

  Omogočamo vam varen nakup

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Morda vam bo prav tako všeč…