Akcija!

Dimple Spinner 3C Bubble Fidget, Antistresna igrača

3,90

  • Certifikat: EN71, CE
  • Starostno obdobje: 3+
Spinner 3C 1Spinner 3C 1Spinner 3C 2Spinner 3C 2
Počisti

Opis

Dimple Spinner 3C Bubble Fidget, Antistresna igrača

  • “DIMPLE” pop fidget sensory toy
  • Starostno obdobje: 3  leta in več

FIDGET SPINER – Simple dimple bubble Fidget Finger Spinner
Fidget spinner je zabavna antistresna igrača, ki je bila prvotno razvita kot terapevtsko orodje za razvoj fine motorike rok in boj proti avtizmu. Fidget spiner držimo na vrtilni točki in ga zavrtimo. Zaščitite prste pred praskami. V praksi lahko igračo uporabljate samo z eno roko. Zavrtite ga lahko tudi na mizi, preprosto pritisnite sredino, da ostane stabilna in zavrtite. Igrača vsebuje tri živahne silikonske mehurčke, vgrajene v plastični okvir, ki se razlikujejo po barvi in ki ob stisku oddajajo zabaven »pok pok« zvok.

“Fidget Toys” igrače spodbujajo duševni razvoj otrok. Zmanjšujejo napetost in razvijajo koordinacijo gibov. Naši artikli/igrače so zasnovane tako, da omogočajo vašim otrokom, da začnejo predšolsko vzgojo.B&M

FB BrezMeja | FB Trgovina

OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke mlajše od 36 mesecev. Uporabiti samo pod nadzorom odrasle osebe. Možnost zadušitve zaradi ovojne embalaže! Ovojno embalažo/folijo hranite zunaj dosega rok dojenčkov in otrok. Shranite embalažo, napotke in naslov za morebitno poznejšo korespondenco. Proizvajalec si pridržuje pravico do barvnih in oblikovnih sprememb.

Odlično darilo

Odlično DARILO. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

  GLS, dostava na dom

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

  (na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

  > v prihodu > 7 – 21 dni

  > Povpraševanje: info@brezmeja.eu

GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni)  je 3,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

  Omogočamo vam varen nakup

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Morda vam bo prav tako všeč…