-20%

Dimple Spinner 3C Bubble Fidget, Antistresna igrača

3,90

  • Fidget spinner je zabavna antistresna igrača, ki je bila prvotno razvita, kot terapevtsko orodje za razvoj fine motorike rok in boj proti avtizmu.

Opis

Igrača za otroke

Sensory Pop Spinner 3C Bubble Fidgethttps://brezmeja.eu/wp-content/uploads/2021/07/Dimple-Spinner-3C-Bubble-Fidget-Antistresna-igraca-2-300x300.jpg

FIDGET SPINER – Simple dimple bubble Fidget Finger Spinner

Fidget spiner držimo na vrtilni točki in ga zavrtimo. Zaščitite prste pred praskami. V praksi lahko igračo uporabljate samo z eno roko.

Zavrtite ga lahko tudi na mizi, preprosto pritisnite sredino, da ostane stabilna in zavrtite.

Igrača vsebuje tri živahne silikonske mehurčke, vgrajene v plastični okvir, ki se razlikujejo po barvi in ki ob stisku oddajajo zabaven »pok pok« zvok.


Unisex, Značilnost: Vzdržljivost

Starostno obdobje od 3. +

Darila za rojstni dan, darila za otroške zabave, novoletna in božična darila


OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke mlajše od 36 mesecev. Uporabiti samo pod nadzorom odrasle osebe. Možnost zadušitve zaradi ovojne embalaže! Ovojno embalažo/folijo hranite zunaj dosega rok dojenčkov in otrok. Shranite embalažo, napotke in naslov za morebitno poznejšo korespondenco. Proizvajalec si pridržuje pravico do barvnih in oblikovnih sprememb.


CENEje TA HIP

Odlično darilo

Odlično DARILO. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

GLS, dostava na dom

Izberite izdelke z oznako ! Zagotovljena hitra dostava!

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

(na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

> v prihodu > 7 – 21 dni
Možnost predplačila. Dostava po prevzemu blaga.

> Povpraševanje: info@brezmeja.eu

Slovenija | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni) je 3,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Hrvaška | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje je 6,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

Omogočamo vam varen nakup.

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Morda vam bo prav tako všeč…