-22%

Družinska igra, Fidget Toys SET TO GO 2, Darila za rojstni dan, Zabavne antistresne igrače za otroke

29,00

  • Družinska igra/ do 4 osebe, Fidget Toys SET TO GO 2 je odlično darilo za celotno družino, pregnal bo še zadnji kanček dolgčasa! Darilo/ SET vsebuje artikle prikazane na sliki.

Darilno pakiranje ali brez. Izberite namen/ namembnost darila: rojstni dan, nakloni pozornost…

Črna barvaBela barvaPink barva
Počisti

Opis

Družinska igra

Odlično darilo za rojstni dan, Igrače za otroke "SET STANDARD" & NahrbtnikFidget Toys SET TO GO 2, Darila za rojstni dan, Zabavne antistresne igrače za otroke

Darilno pakiranje

Izdelki so zapakirani v Nahrbtnik z vrvicami, črne barve.

Dodatki – darilno pakiranje

Darilno pakiranje je okrašeno z obešanko (različni motivi glede na priložnost –  rojstni dan, velika noč, noč čarovnic, božič… kot prikazuje slika).

TAKO je izdelek takoj pripravljen za obdaritev.

DARILO/ VSEBUJE

  • Družinska igra/ 4 osebe, Big Size Pop Bubble Pop It
  • 4 X Mochi Squishy Cat Fidget Izobraževalna igrača v obliki živali
  • Vreča/nahrbtnik z vrvicami: Vrečka iz poliestra je idealen dodatek k anti-stresnim igračam, saj bo poskrbela za to, da igračke ne bodo razmetane ali izgubljene, temveč bodo v času neuporabe lično shranjene v njej 😉   Sestava: 100% poliester.

Obešanka (z vrvico, različni motivi glede na priložnost –  rojstni dan, velika noč, noč čarovnic, božič…)


Odlično darilo, nakloni pozornost.

Spol: unisex , Starost: nad 3 +, Značilnost: vzdržljivost.

Družinska igra/ 4 osebe, Big Size Pop Bubble Pop It
Družinska igra/ 4 osebe, Big Size Pop Bubble Pop It

   Darila za rojstni dan, darila za otroške zabave, novoletna in božična darila


OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke mlajše od 36 mesecev. Uporabiti samo pod nadzorom odrasle osebe. Možnost zadušitve zaradi ovojne embalaže! Ovojno embalažo/folijo hranite zunaj dosega rok dojenčkov in otrok. Shranite embalažo, napotke in naslov za morebitno poznejšo korespondenco. Proizvajalec si pridržuje pravico do barvnih in oblikovnih sprememb.


CENEje TA HIP

Dodatki

Darilno Vrečo/nahrbtnik z vrvicami M&B opremimo z dodatki glede na namen/ namembnost.

Obešanka

Motivi glede na namen/ priložnost – božič, rojstni dan, velika noč, noč čarovnic, nakloni pozornost…


Obešanka/deklaracija Nahrbtnik B&M

Sprednja stran
Zadnja stran

 


Izgled vašega darila

Igra PRAVILA :)

Fidget Toys SET TO GO 2 je odlično darilo za celotno družino, pregnal bo še zadnji kanček dolgčasa!

Popestrite sebi ali najbližjim zimske popoldneve, zaigrajte se v družinskem krogu s pop it igro in fidgeti!

Navodila:

Družinski člani ali 4 osebe (prijatelji, cimri, itd.) izmenično pritiskajo na mehurčke glede na število, ki ga vržejo s kockama.

Igralci najprej vržejo kocki, ki določita, kdo prične z igro. Igro prične igralec, ki je vrgel kocki z največjim številom. Vsi ostali igralci sledijo glede na vrženo število od največje do najmanjše. Igralec z najmanjšim številom prične igro zadnji.

Ko je igralec na vrsti, vrže kocki. Na svojem igralnem polju poči toliko mehurčkov kolikor je vrgel s kockami. Igralec, ki prvi poči vse mehurčke na svojem igralnem polju, je zmagovalec. Igralec, ki pritisne zadnji mehurček, izgubi.

Posebnost našega seta je ta, da se igralci ne dolgočasijo, medtem ko čakajo na naslednjo igro!!

Setu sta dodana dva Mochi Squishy mucka – beli in modri, ki bosta kratkočasila dva igralca, vendar ne katerega koli igralca, ampak le prvega in drugega najboljšega po vrsti glede na »počene« mehurčke.  Roza muca Mochi Squishy čaka na zmagovalca, ki se lahko po končani igri kratkočasi, z roza in belo muco Mochi Squishy, medtem ko se igralec, ki je končal igro na drugem mestu, modro muco.

Posebno vlogo ima “Črni Peter” – črna muca Mochi Squishy. Tisti igralec, ki vrže na obeh kockah enako število (podvojeno število/kombinacija: 1-1, 2-2, 3-3-, 4-4, 5-5, 6-6) dobi v roke Črnega Petra –  črno muco Mochi Squishy in je v naslednjem krogu izključen iz igre, po tem se “Črni Peter” umakne v “počitek”. Ko je “Črni Peter” vključen v igro in ne “počiva”, pravilo podvojenega števila ne velja za igralca, ki naslednji vrže usodno kombinacijo 😉 

Igralci si lahko pravila poljubno spreminjajo, glede na všečnost fidgetov, ob tem pa je najpomembnejše, da se ob igri noben igralec ne dolgočasi!!!


Zgrabi priložnost za nepozabne družinske popoldneve in naroči set Fidget Toys SET TO GO 2!

Želimo vam veliko uživanja ob igri!

Odlično darilo

Odlično DARILO. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

GLS, dostava na dom

Izberite izdelke z oznako ! Zagotovljena hitra dostava!

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

(na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

> v prihodu > 7 – 21 dni
Možnost predplačila. Dostava po prevzemu blaga.

> Povpraševanje: info@brezmeja.eu

Slovenija | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni) je 3,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Hrvaška | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje je 6,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

Omogočamo vam varen nakup.

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Morda vam bo prav tako všeč…