Držalo za kadilo/ dišeče kadilne palčke, narejeno iz bambusa

4,50

  • Idealno za aromaterapijo.
  • Tudi brez uporabe kadila je leseno držalo odličen dodatek/ okrasek vašega doma ali pisarne.

Ni na zalogi

Šifra: DržaloP01 Kategorija: Oznaka:

Opis

Držalo za kadilo/ dišeče kadilne palčke, narejeno iz bambusa

Uporaba: Postavite držalo z vašim najljubšim kadilom v katerikoli prostor, da ga napolnite z vam všečnimi vonji in aromo. Idealno za aromaterapijo, spa, dom, itd. Tudi brez uporabe kadilne palčke je leseno držalo odličen dodatek/ okrasek za vaš dom ali pisarno. Primerno je za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem, lahko ga postavite v pisarno, kopalnico, spalnico, kuhinjo, vrt ali verski tempelj, budistično svetišče in še več.

Očistite negativno energijo: s tem držalom in kadilom boste ustvarili prijetno vzdušje in povečali svojo energijsko moč. Poglobite meditacijo s pomočjo čutnih arom ter povečajte koncentracijo ter lajšajte tesnobo in stres.

Velikost: držalo za kadilo 23 x 3,6 x 0,5 cm, z 2 mm luknjo za kadilno palčko, je primerne velikosti za enostavno nošenje v torbi.

 

Darilna embalaža

Darilna embalaža. Odlično zapakirano.

Dodajte izdelku kvalitetno darilno embalažo in ga zapakirajte v popolno darilo.

Odlično darilo

Odlično darilo. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

  GLS, dostava na dom

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

  (na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

  > v prihodu > 7 – 21 dni
Možnost predplačila. Dostava po prevzemu blaga.

  > Povpraševanje: info@brezmeja.eu

Plačilo po predračunu, nakazilo na TRR: –3,5%. Z izbiro plačila po predračunu (nakazilo na TRR/ neposredna bančna transakcija), izkoristite dodatni popust 3,5% na vse izdelke v košarici.

  Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.
  GLS dostava na dom. Cena standardne dostave (na dom v 2-5 dni)  je 3,95 € + 0,6 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

  Omogočamo vam varen nakup.

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Morda vam bo prav tako všeč…