Držalo za kadilo “Lotus Stick”, oblika z lovilcem pepela, medenina

9,90

  • Trajni material – izdelan iz visokokakovostne zlitine, trden in trpežen.
  • Teža izdelka 0,15 kg
Šifra: Lotus-K Kategorija: Oznaka:

Opis

Držalo za kadilo “Lotus Stick”, oblika z lovilcem pepela, medenina

Več funkcionalnost: Vsebuje 5 lukenj različnih dimenzij za  različna kadila (kadilo Hem, indijsko kadilo, japonsko kadilo).

Lotus: V vzhodnjaški kulturi lotus simbolizira boljše življenje. Gorilnik v obliki lotusa združuje tako tradicionalen, kot tudi sodoben slog.

Snemljiva oblika: Odstranite držalo za kadilne palčke in spremenite držalo v kadilno podlago za kadilne stožce, spirale, itd… 

Odlično darilo

Odlično DARILO. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

  GLS, dostava na dom

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

  (na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

  > v prihodu > 7 – 21 dni
Možnost predplačila. Dostava po prevzemu blaga.

  > Povpraševanje: info@brezmeja.eu

Plačilo po predračunu, nakazilo na TRR:3,5%. Z izbiro plačila po predračunu (nakazilo na TRR/ neposredna bančna transakcija), izkoristite dodatni popust 3,5% na vse izdelke v košarici.

Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.
GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni)  je 4,50 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

  Omogočamo vam varen nakup.

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Morda vam bo prav tako všeč…