Fidget Toys MINI SET102

19,90

 • Set vsebuje artikle prikazane na sliki
 • Certifikacija: EN71, CE
Fidget Toys MINI SET 102AFidget Toys MINI SET 102AFidget Toys MINI SET 102BFidget Toys MINI SET 102B
Počisti

Opis

Fidget Toys MINI SET102

 • 1 x Pop it silikonska igrača pop puzzle “Bubble Butterfly ali Bubble Bee ” za otroke
 • 1 x Fidget Cube “Infinity”, antistresna senzorična igrača
 • 1 x Pop It Keychain Fidget Sensory, Antistresna igrača
 • 1 x Dimple Spinner 3 Bubble Fidget, Antistresna igrača

Starost: Nad 3 leta

 • Spol: Unisex
 • Značilnost: Vzdržljivost

“Fidget Toys” igrače pozitivno vplivajo na duševni razvoj otrok. Zmanjšujejo napetost, omogočajo razvoj koordinacije gibov, pomagajo razvijati ročne spretnosti… Otroci se lahko skozi igro navajajo na reševanje matematično-logičnih problemov in krepijo delovne navade že v predšolskem obdobju. B&M

FB BrezMeja | FB Trgovina

OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke mlajše od 36 mesecev. Uporabiti samo pod nadzorom odrasle osebe. Možnost zadušitve zaradi ovojne embalaže! Ovojno embalažo/folijo hranite zunaj dosega rok dojenčkov in otrok. Shranite embalažo, napotke in naslov za morebitno poznejšo korespondenco. Proizvajalec si pridržuje pravico do barvnih in oblikovnih sprememb.

Darilna embalaža

Darilna embalaža. Odlično zapakirano.

Dodajte izdelku kvalitetno darilno embalažo in ga zapakirajte v popolno darilo.

Fidgeti

Z našimi Fidget Toys artikli odklopite in sprostite te preveč aktivne misli na tišje preprostejše mesto in prostor.

Toliko igrač, ki zadovoljijo dotik, očarajo oči, izboljšajo koordinacijo oči v roki, spretnost in fino motoriko ter popolno odvračanje pozornosti od življenjskih stresov in padcev.

Antistresni Fidget Toys set ponuja:

 • 1x FIDGET POP IT. Igrača z mehurčki pomaga otrokom spodbuditi možgansko nevihto. Igralci izmenično pritiskajo poljubno število mehurčkov, ki jih je mogoče povezati v črto. Igralec, ki pritisne zadnji mehurček, izgubi. Ni samo otroška igrača, ampak tudi odlična senzorična igrača za avtizem, ki razbremeni negativna čustva.
 • 1x KOCKA NESKONČNOSTI. Ta igrača vam bo pomagala reorganizirati svoj um in vam pomagala razviti osredotočenost. Igrača lajša stres, zato jo mora imeti vsak, ki trpi zaradi tesnobe ali avtizma.
 • 1x IDGET SPINER. Simple dimple bubble Fidget Finger Spinner
  Fidget spinner je zabavna antistresna igrača, ki je bila prvotno razvita kot terapevtsko orodje za razvoj fine motorike rok in boj proti avtizmu. Fidget spiner držimo na vrtilni točki in ga zavrtimo. Zaščitite prste pred praskami. V praksi lahko igračo uporabljate samo z eno roko. Zavrtite ga lahko tudi na mizi, preprosto pritisnite sredino, da ostane stabilna in zavrtite. Igrača vsebuje tri živahne silikonske mehurčke, vgrajene v plastični okvir, ki se razlikujejo po barvi in ki ob stisku oddajajo zabaven »pok pok« zvok.
 • 1x “Pop It Keychain” Fidget sensory » Squishy Soybeans« obesek.
  Obesek z mehurčki lahko pomaga otrokom sprostiti negativna čustva in razbremeniti stres in tesnobo. Obesek je dovolj majhen, da ga lahko vzamete kamor koli s sabo, lahko ga obesite na ključe, torbo, telefon, nahrbtnik, itd.. Tesnobo in stres sproščate tako, da stiskate mehurčke, ki ob tem oddajajo prijeten zvok »pok pok«.

Certifikacija

Odlično darilo

Odlično darilo. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

  GLS, dostava na dom

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

  (na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

  > v prihodu > 7 – 21 dni
Možnost predplačila. Dostava po prevzemu blaga.

  > Povpraševanje: info@brezmeja.eu

Plačilo po predračunu, nakazilo na TRR: –3,5%. Z izbiro plačila po predračunu (nakazilo na TRR/ neposredna bančna transakcija), izkoristite dodatni popust 3,5% na vse izdelke v košarici.

  Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.
  GLS dostava na dom. Cena standardne dostave (na dom v 2-5 dni)  je 3,95 € + 0,6 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

  Omogočamo vam varen nakup.

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Morda vam bo prav tako všeč…