Akcija!

Fidget Toys  MINI SET103 + darilo

22,90

Fidget Toys MINI SET 103AFidget Toys MINI SET 103AFidget Toys MINI SET 103BFidget Toys MINI SET 103B
Počisti

Opis

Fidget Toys MINI SET103

 • 1 x Pop it silikonska igrača pop puzzle “Bubble Butterfly ali Bubble Bee ” za otroke
 • 1 x Fidget Ball “Magic Puzzle Ball Spin”, mavrična kroglica antistresna igrača
 • 1 x Pop It Keychain Fidget Sensory, Antistresna igrača
 • 1 x Dimple Spinner 3 Bubble Fidget, Antistresna igrača

Starost: Nad 3 leta

 • Spol: Unisex
 • Značilnost: Vzdržljivost

“Fidget Toys” igrače spodbujajo duševni razvoj otrok. Zmanjšujejo napetost in razvijajo koordinacijo gibov. Naši artikli/igrače so zasnovane tako, da omogočajo vašim otrokom, da začnejo predšolsko vzgojo. B&M

FB BrezMeja | FB Trgovina

OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke mlajše od 36 mesecev. Uporabiti samo pod nadzorom odrasle osebe. Možnost zadušitve zaradi ovojne embalaže! Ovojno embalažo/folijo hranite zunaj dosega rok dojenčkov in otrok. Shranite embalažo, napotke in naslov za morebitno poznejšo korespondenco. Proizvajalec si pridržuje pravico do barvnih in oblikovnih sprememb.

Darilna embalaža

Darilna embalaža. Odlično zapakirano.

Dodajte izdelku kvalitetno darilno embalažo in ga zapakirajte v popolno darilo.

Fidgeti

Z našimi Fidget Toys artikli odklopite in sprostite te preveč aktivne misli na tišje preprostejše mesto in prostor.

Toliko igrač, ki zadovoljijo dotik, očarajo oči, izboljšajo koordinacijo oči v roki, spretnost in fino motoriko ter popolno odvračanje pozornosti od življenjskih stresov in padcev.

Antistresni Fidget Toys set ponuja:

 • 1x FIDGET POP IT. Igrača z mehurčki pomaga otrokom spodbuditi možgansko nevihto. Igralci izmenično pritiskajo poljubno število mehurčkov, ki jih je mogoče povezati v črto. Igralec, ki pritisne zadnji mehurček, izgubi. Ni samo otroška igrača, ampak tudi odlična senzorična igrača za avtizem, ki razbremeni negativna čustva.
 • 1x MAGIČNA ŽOGICA. “Magic Puzzle Ball” je velika mavrična kroglica z nekaj luknjami in barvitimi majhnimi kroglicami v notranjosti ter gobica v sredini, ki omogoča pisane kroglice drsijo iz ene reže v drugo, ko pritisnete nanje. Vse kroglice morate uskladiti z njihovimi ustrezni barvni obročki za dokončanje sestavljanke.
 • 1x FIDGET SPINER.  Simple dimple bubble Fidget Finger Spinner
  Fidget spinner je zabavna antistresna igrača, ki je bila prvotno razvita kot terapevtsko orodje za razvoj fine motorike rok in boj proti avtizmu. Fidget spiner držimo na vrtilni točki in ga zavrtimo. Zaščitite prste pred praskami. V praksi lahko igračo uporabljate samo z eno roko. Zavrtite ga lahko tudi na mizi, preprosto pritisnite sredino, da ostane stabilna in zavrtite. Igrača vsebuje tri živahne silikonske mehurčke, vgrajene v plastični okvir, ki se razlikujejo po barvi in ki ob stisku oddajajo zabaven »pok pok« zvok.
 • 1x “Pop It Keychain” Fidget sensory » Squishy Soybeans« obesek.
  Obesek z mehurčki lahko pomaga otrokom sprostiti negativna čustva in razbremeniti stres in tesnobo. Obesek je dovolj majhen, da ga lahko vzamete kamor koli s sabo, lahko ga obesite na ključe, torbo, telefon, nahrbtnik, itd.. Tesnobo in stres sproščate tako, da stiskate mehurčke, ki ob tem oddajajo prijeten zvok »pok pok«.

Certifikacija

Odlično darilo

Odlično darilo. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

  GLS, dostava na dom

  > 1 – 3 delovne dni

  > v prihodu > 7 – 21 dni
Možnost predplačila. Dostava po prevzemu blaga.

  > Povpraševanje: info@brezmeja.eu

  Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.
  Cena standardne dostave (na dom v 2-5 dni)  je 3,95 € (GLS, dostava na dom)

  Omogočamo vam varen nakup.

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Morda vam bo prav tako všeč…