Akcija!

Fidget Toys  SET 2, Zabavne antistresne igrače za otroke

34,90

 • Set vsebuje artikle prikazane na sliki
 • Certifikacija: EN71, CE

Izberite željeni SET

Počisti
Šifra: FT-SET-02 Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Opis

Fidget Toys SET 2, Zabavne antistresne igrače za otroke

 • Ime artikla: Antistresni Fidget Toys SET
 • Spol: Unisex
 • Starost: Nad 3 leta
 • Značilnost: Vzdržljivost

 

“Fidget Toys” igrače spodbujajo duševni razvoj otrok. Zmanjšujejo napetost in razvijajo koordinacijo gibov. Naši artikli/igrače so zasnovane tako, da omogočajo vašim otrokom, da začnejo predšolsko vzgojo.B&M

FB BrezMeja | FB Trgovina

OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke mlajše od 36 mesecev. Uporabiti samo pod nadzorom odrasle osebe. Možnost zadušitve zaradi ovojne embalaže! Ovojno embalažo/folijo hranite zunaj dosega rok dojenčkov in otrok. Shranite embalažo, napotke in naslov za morebitno poznejšo korespondenco. Proizvajalec si pridržuje pravico do barvnih in oblikovnih sprememb.

Fidgeti

Z našimi Fidget Toys artikli odklopite in sprostite te preveč aktivne misli na tišje preprostejše mesto in prostor.

Toliko igrač, ki zadovoljijo dotik, očarajo oči, izboljšajo koordinacijo oči v roki, spretnost in fino motoriko ter popolno odvračanje pozornosti od življenjskih stresov in padcev.

“Fidget Toys” igrače
 • FIDGET GRAH : Ob pritisku na strok, se izluščijo zrna graha. Stisnite grah znova in znova. Odličen pripomoček za lajšanje stresa. Je majhne velikosti in ga je mogoče pritrditi na vaše ključe, nahrbtnik, mobilne telefone ali druge elektronske naprave. 
 • VRVICA ZA RAZTEZANJE: Vrvica za raztezanje, vezanje in veliko več. Raztegljiva do približno 2 m. 
 • MAGIČNA ŽOGICA: Žogica ima 12 krogov in 11 kroglic v različnih barvah. Kroglica lahko potiskate iz ene v drugo luknjo. Poskušajte kroglice premakniti tako, da bodo v luknjici enake barve kroglice kot so krogi. 
 • MOCHI SQUISHY: Izobraževalna igrača, v obliki živali, za stiskanje in lajšanje stresa. Kadar se počutite utrujeni ali nervozni, primite v roko Mochi Squishy in ga stiskajte. 
 • FRNIKOLA V MREŽICI: Olajšuje stres, povečuje osredotočenost, pomirja. Frnikolo stisnete ali potisnete naprej in nazaj, mrežico upognete, prepognete, stisnete skupaj in zavijte frnikolo kot tresenje zvona. 
 • FIDGET SPINER: Fidget spinner je zabavna antistresna igrača, ki je bila prvotno razvita kot terapevtsko orodje za razvoj fine motorike rok in boj proti avtizmu. Fidget spiner držimo na vrtilni točki in ga zavrtimo. Pri tem pazite in zaščitite prste pred praskami. V praksi lahko igračo uporabljate samo z eno roko. Zavrtite ga lahko tudi na mizi, preprosto pritisnite sredino, da ostane stabilna in zavrtite. 
 • KOVINSKA VERIGA/OBESEK: Verižni obesek pomaga ljudem, da prenehajo kaditi, znižuje raven stresa, lajša socialno napetost na zabavah ali shodih. Idealen je za ure in ure nemotečega in tihega vrtenja. Idealno za uporabo v učilnicah, pisarnah, sestankih, letalih itd
 • FIDGET DALJINEC:  Klikanje, zvijanje, obračanje, drgnjenje in premikanje so zabavne dejavnosti, ki bodo vašega otroka zavzele. Spodbuja osredotočenost in pomirja. 
 • WACKY TRACKS: Narejen iz PP materiala, trpežen in gladek za igranje. Ko povezave med seboj združite, bodo sproščale zadovoljiv klik, poln zabave. Lahko ustvarite poljubne oblike, kot so črke, številke, simboli itd. Zabava za prste in možgane. Pomaga zmanjšati stres, povečuje osredotočenost in pozornost, koristi razvoju inteligence in domišljije.
 • FIDGET POP IT: Igrača z mehurčki lahko pomaga otrokom spodbuditi možgansko nevihto. Igralci izmenično pritiskajo poljubno število mehurčkov, ki jih je mogoče povezati v črto. Igralec, ki pritisne zadnji mehurček, izgubi. Ni samo otroška igrača, ampak tudi odlična senzorična igrača za avtizem, ki razbremeni negativna čustva.
 • TANGLE FIDGET: Terapevtska igrača pomaga ljudem, da si sprostijo misli. Igrača je posebej zasnovane za vadbo otroških možganov in razvija ustvarjalnost, sposobnost učenja in razmišljanja. Igračo lahko oblikujete v različne oblike. Tekoče gibanje zvijanja in obračanja igrače vodi do sprostitve.

Certifikacija

Darilna embalaža

Darilna embalaža. Odlično zapakirano.

Dodajte izdelku kvalitetno darilno embalažo in ga zapakirajte v popolno darilo.

Odlično darilo

Odlično darilo. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

  Dostava na dom

  > 1 – 3 delovne dni

  > v prihodu > 7 – 21 dni
Možnost predplačila. Dostava po prevzemu blaga.

  > Povpraševanje: info@brezmeja.eu

  Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.
  Cena standardne dostave (na dom v 2-5 dni)  je 3,95 € (Pošta Slovenije, DPD)

  Omogočamo vam varen nakup.

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Morda vam bo prav tako všeč…