-28%

Igrača za lajšanje stresa in tesnobe, Fidget Slug Toy, Fidget polž s tipalkami, 3D artikulirana reliefna gibljiva igrača

12,90

  • Igrača za lajšanje stresa in tesnobe. Zelo dobra didaktična igrača za starostno obdobje od 3. do 12. leta.

3 na zalogi

Opis

Igrača za lajšanje stresa in tesnobe

Igrača za lajšanje stresa in tesnobe, Fidget Slug Toy, Fidget polž s tipalkami, 3D artikulirana reliefna gibljiva igračaFidget Slug Toy, Fidget polž s tipalkami, 3D artikulirana reliefna gibljiva igrača

  • Starostno obdobje: 3  leta in več
  • Dolžina: 18,4 cm
FIDGET POLŽ

Čudovite mavrične barve, odlične teksture! Polž ima sferično zasnovo, ki omogoča sukanje v vse strani.

Polž ima 19 sklepov. Spodbuja osredotočenost in pomirja. Zabava za vsakogar!


Odlično darilo, nakloni pozornost.

  Darila za rojstni dan, darila za otroške zabave, novoletna in božična darila…


OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke mlajše od 36 mesecev. Uporabiti samo pod nadzorom odrasle osebe. Možnost zadušitve zaradi ovojne embalaže! Ovojno embalažo/folijo hranite zunaj dosega rok dojenčkov in otrok. Shranite embalažo, napotke in naslov za morebitno poznejšo korespondenco. Proizvajalec si pridržuje pravico do barvnih in oblikovnih sprememb.

Odlično darilo

Odlično DARILO. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

 

GLS, dostava na dom

Izberite izdelke z oznako ! Zagotovljena hitra dostava!

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

(na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

> v prihodu > 7 – 21 dni
Možnost predplačila. Dostava po prevzemu blaga.

> Povpraševanje: info@brezmeja.eu

Slovenija | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni) je 3,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Hrvaška | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje je 6,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

Omogočamo vam varen nakup.

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Morda vam bo prav tako všeč…