Akcija!

Igrače za otroke “Fidget Toys” SET 3 + nahrbtnik

29,90

 • Set vsebuje artikle prikazane na sliki
 • Certifikacija: EN71, CE

Izberite željeno barvo nahrbtnika in SET

ČrnaČrnaBelaBelaRozaRoza
Počisti
Šifra: FT-SET-03 Kategoriji: , Oznake: , , , , ,

Opis

Igrače za otroke “Igrače za otroke “Fidget Toys” SET 3 + nahrbtnik

Nahrbtnik/ vrečka z vrvico: Vrečka iz poliestra je idealen dodatek k anti-stresnim igračam, saj bo poskrbela za to, da igračke ne bodo razmetane ali izgubljene, temveč bodo v času neuporabe lično shranjene v njej 😉   Sestava: 100% poliester.

 • Ime artikla: Antistresni Fidget Toys SET
 • Spol: Unisex  
 • Starost: Nad 3 leta
 • Značilnost: Vzdržljivost

“Fidget Toys” igrače spodbujajo duševni razvoj otrok. Zmanjšujejo napetost in razvijajo koordinacijo gibov. Naši artikli/igrače so zasnovane tako, da omogočajo vašim otrokom, da začnejo predšolsko vzgojo.B&M

FB BrezMeja | FB Trgovina

OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke mlajše od 36 mesecev. Uporabiti samo pod nadzorom odrasle osebe. Možnost zadušitve zaradi ovojne embalaže! Ovojno embalažo/folijo hranite zunaj dosega rok dojenčkov in otrok. Shranite embalažo, napotke in naslov za morebitno poznejšo korespondenco. Proizvajalec si pridržuje pravico do barvnih in oblikovnih sprememb.

Fidgeti

“Fidget Toys” SET 3 + nahrbtnik

Anti-stresni Fidget Toys set ponuja:

 • 2x FIDGET GRAH : Ob pritisku na strok, se izluščijo zrna graha. Stisnite grah znova in znova. Odličen pripomoček za lajšanje stresa. Je majhne velikosti in ga je mogoče pritrditi na vaše ključe, nahrbtnik, mobilne telefone ali druge elektronske naprave. 
 • 4x VRVICA ZA RAZTEZANJE: Vrvica za raztezanje, vezanje in veliko več. Raztegljiva do približno 2 m. 
 • 1x MAGIČNA ŽOGICA: Žogica ima12 krogov in 11 kroglic v različnih barvah. Kroglica lahko potiskate iz ene v drugo luknjico. Poskušajte kroglice premakniti tako, da bodo v luknjici enake barve kroglice kot so krogi. 
 • 4x MOCHI SQUISHY: Izobraževalna igrača, v obliki živali, za stiskanje in lajšanje stresa. Kadar se počutite utrujeni ali nervozni, ga lahko stisnete. 
 • 4x FRNIKOLA V MREŽICI: Olajšuje stres, povečuje osredotočenost, pomirja. Frnikolo stisnete ali potisnete naprej in nazaj, mrežico upognete, prepognete, stisnete skupaj in zavijete frnikolo kot tresenje zvona. 
 • 1x KOCKA NESKONČNOSTI: Ta igrača vam bo pomagala reorganizirati svoj um in vam pomagala razviti osredotočenost. Igrača lajša stres, zato jo mora imeti vsak, ki trpi zaradi tesnobe ali avtizma.
 • 1x KOVINSKA VERIGA/OBESEK: Verižni obesek pomaga ljudem, da prenehajo kaditi, znižuje raven stresa, lajša socialno napetost na zabavah ali shodih. Idealen je za ure in ure nemotečega in tihega vrtenja. Idealno za uporabo v učilnicah, pisarnah, sestankih, letalih itd
 • 2x WACKY TRACKS: Narejen iz PP materiala, trpežen in gladek za igranje. Ko povezave med seboj združite, bodo sproščale zadovoljiv klik, poln zabave. Lahko ustvarite poljubne oblike, kot so črke, številke, simboli itd. Zabava za prste in možgane. Pomaga zmanjšati stres, povečuje osredotočenost in pozornost, koristi razvoju inteligence in domišljije.
 • 2x FIDGET POP IT AMONG US: Igračka z mehurčki pomaga otrokom spodbuditi možgansko nevihto. Igralci izmenično pritiskajo poljubno število mehurčkov, ki jih je mogoče povezati v črto. Igralec, ki pritisne zadnji mehurček, izgubi. Ni samo otroška igrača, ampak tudi odlična senzorična igrača za avtizem, ki razbremeni negativna čustva. 
 • 2x MINI ŽOGICA: Žogico za lajšanje stresa lahko mečkamo, stiskamo, raztezamo, odbijamo, itd… Je močna, trpežna in odlična anti-stresna terapija za otroke in odrasle, še posebej za osebe z ADD/ADHD, OCD, avtizmom ali visoko stopnjo tesnobe. Žogica pomaga spodbujati občutek miru, odpravlja stres ter tesnobo in lahko poveča osredotočenost.
 • 2x RUGBY ŽOGICA: Žogico za lajšanje stresa lahko mečkamo, stiskamo, odbijamo, itd… Je močna, trpežna in odlična anti-stresna terapija za otroke in odrasle. Žogica pomaga spodbujati občutek miru, odpravlja stres ter tesnobo in lahko poveča osredotočenost.
 • 1X VREČKA Z VRVICO: Vrečka iz poliestra je idealen dodatek k anti-stresnim igračam, saj bo poskrbela za to, da igračke ne bodo razmetane ali izgubljene, temveč bodo v času neuporabe lično shranjene v njej 😉   Sestava: 100% poliester.

Certifikacija

Odlično darilo

Odlično darilo. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

  Dostava na dom

  > 1 – 3 delovne dni

  > v prihodu > 7 – 21 dni
Možnost predplačila. Dostava po prevzemu blaga.

  > Povpraševanje: info@brezmeja.eu

  Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.
  Cena standardne dostave (na dom v 2-5 dni)  je 3,95 € (Pošta Slovenije, DPD)

  Omogočamo vam varen nakup.

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Morda vam bo prav tako všeč…