Akcija!

Igrače za otroke “Fidget Toys” SET STRETCHING za ta mlajše + DARILO

31,90

  • Set vsebuje artikle prikazane na sliki
  • Darilo: Pustite se presenetiti !
  • Certifikacija: EN71, CE
BelaBelaRozaRozaČrnaČrna
Počisti

Opis

Igrače za otroke “Fidget Toys” SET STRETCHING + DARILO

Nahrbtnik/ vrečka z vrvico: Vrečka iz poliestra je idealen dodatek k anti-stresnim igračam, saj bo poskrbela za to, da igračke ne bodo razmetane ali izgubljene, temveč bodo v času neuporabe lično shranjene v njej 😉   Sestava: 100% poliester.

  • Ime artikla: Antistresni Fidget Toys SET
  • Spol: Unisex  
  • Starost: Nad 3 leta
  • Značilnost: Vzdržljivost

“Fidget Toys” igrače spodbujajo duševni razvoj otrok. Zmanjšujejo napetost in razvijajo koordinacijo gibov. Naši artikli/igrače so zasnovane tako, da omogočajo vašim otrokom, da začnejo predšolsko vzgojo.B&M

 

FB BrezMeja | FB Trgovina

OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke mlajše od 36 mesecev. Uporabiti samo pod nadzorom odrasle osebe. Možnost zadušitve zaradi ovojne embalaže! Ovojno embalažo/folijo hranite zunaj dosega rok dojenčkov in otrok. Shranite embalažo, napotke in naslov za morebitno poznejšo korespondenco. Proizvajalec si pridržuje pravico do barvnih in oblikovnih sprememb.

Fidgeti

“”Fidget Toys” SET STRETCHING

Anti-stresni Fidget Toys set ponuja:

  • 1x FIDGET POP IT : Igračka z mehurčki pomaga otrokom spodbuditi možgansko nevihto. Igralci izmenično pritiskajo poljubno število mehurčkov, ki jih je mogoče povezati v črto. Igralec, ki pritisne zadnji mehurček, izgubi. Ni samo otroška igrača, ampak tudi odlična senzorična igrača za avtizem, ki razbremeni negativna čustva. 
  • 2x FRNIKOLA V MREŽICI: Olajšuje stres, povečuje osredotočenost, pomirja. Frnikolo stisnete ali potisnete naprej in nazaj, mrežico upognete, prepognete, stisnete skupaj in zavijete frnikolo kot tresenje zvona. 
  • 2x WACKY TRACKS: Narejen iz PP materiala, trpežen in gladek za igranje. Ko povezave med seboj združite, bodo sproščale zadovoljiv klik, poln zabave. Lahko ustvarite poljubne oblike, kot so črke, številke, simboli itd. Zabava za prste in možgane. Pomaga zmanjšati stres, povečuje osredotočenost in pozornost, koristi razvoju inteligence in domišljije.

Certifikacija

Odlično darilo

Odlično darilo. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

  GLS, dostava na dom

  > 1 – 3 delovne dni

  > v prihodu > 7 – 21 dni
Možnost predplačila. Dostava po prevzemu blaga.

  > Povpraševanje: info@brezmeja.eu

  Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.
  Cena standardne dostave (na dom v 2-5 dni)  je 3,95 € (GLS, dostava na dom)

  Omogočamo vam varen nakup.

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Morda vam bo prav tako všeč…