Klavirska podloga, otroški klavirski instrument, družinska igra

39,90

  • 8 različnih zvokov, zvok preprosto menjate s pritiskom na instrument nad tipkovnico.
  • Certifikacija: ASTM, EN71. Garancija: 12 mesecev.

RAZPRODANO

Ni na zalogi

Šifra: YNS757-03C Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Klavirska podloga, otroški klavirski instrument, družinska igra

VELIKA KLAVIRSKA PODLOGA: 179 x 72 cm, interaktivna in privlačna, zasnovana tako, da spodbuja telesno aktivnost in ustvarjalnost vašega otroka. Zagotovite vašemu otroku ure nore zabave!

MEHKI MATERIALI IN PRIROČNOST: Klavirska podloga je izdelana iz trpežnega vinilnega materiala, je nedrseča in ne poškoduje otroških stopal ter rok. Lahko jo zložite, tako da prihranite prostor kadar je ne uporabljate. Je priročna za nošenje in za igro na prostem.

24 TIPK IN 8 GLASBENIH ZVOKOV: Klavirsko podlogo sestavlja 14 belih tip, 10 črnih tipk in 8 vrst zvokov glasbil, omogoča izbiro med kitaro, klavirjem, klarinetom, trobento, saksofonom, violino, banjo in ksilofonom – 8 v 1!

DEMO PROGRAM: 10 demo predvajanj in 4 edinstveni načini. Otroci se lahko dotaknejo ali zaplešejo po klavirski podlagi, uživajo v čistem zvoku in čudoviti glasbi s klavirske podloge. Nudi 4 edinstvene načine izbire – predvajanje, snemanje, playback in OKON. 

IDEALNO DARILO: Velikanska klavirska podloga je tako velikanska, da lahko 3 otroci hkrati skupaj plešejo po njej, je odlično darilo za velike ali majhne! Otroci se lahko dolgo igrajo .

Več o artiklu 

Odlično darilo

Odlično DARILO. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

  GLS, dostava na dom

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

  (na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

  > v prihodu > 7 – 21 dni

  > Povpraševanje: info@brezmeja.eu

GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni)  je 3,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

  Omogočamo vam varen nakup

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Morda vam bo prav tako všeč…