Klavirska podloga, otroški klavirski instrument, družinska igra

39,90

  • 8 različnih zvokov, zvok preprosto menjate s pritiskom na instrument nad tipkovnico.
  • Nudi 4 edinstvene načine izbire – predvajanje, snemanje, playback in OKON

RAZPRODANO

Ni na zalogi

Šifra: YNS757-03C Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Klavirska podloga

Otroški klavirski instrument, družinska igra

VELIKA KLAVIRSKA PODLOGA: 179 x 72 cm, interaktivna in privlačna, zasnovana tako, da spodbuja telesno aktivnost in ustvarjalnost vašega otroka. Zagotovite vašemu otroku ure nore zabave!

Mehki materiali in priročnost: Klavirska podloga je izdelana iz trpežnega vinilnega materiala, je nedrseča in ne poškoduje otroških stopal ter rok. Lahko jo zložite, tako da prihranite prostor kadar je ne uporabljate. Je priročna za nošenje in za igro na prostem.

Klavirsko podlogo sestavlja 14 belih tip, 10 črnih tipk in 8 vrst zvokov glasbil, omogoča izbiro med kitaro, klavirjem, klarinetom, trobento, saksofonom, violino, banjo in ksilofonom – 8 v 1!

Demo programi: 10 demo predvajanj in 4 edinstveni načini. Otroci se lahko dotaknejo ali zaplešejo po klavirski podlagi, uživajo v čistem zvoku in čudoviti glasbi s klavirske podloge. 

Idealno DARILO

Velikanska klavirska podloga je tako velikanska, da lahko 3 otroci hkrati skupaj plešejo po njej, je odlično darilo za velike ali majhne!

Otroci se lahko dolgo igrajo .

  Darila za rojstni dan, darila za otroške zabave, novoletna in božična darila

Opis 2
 

Odlično darilo

Odlično DARILO. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

 

GLS, dostava na dom

Izberite izdelke z oznako ! Zagotovljena hitra dostava!

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

(na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

> v prihodu > 7 – 21 dni
Možnost predplačila. Dostava po prevzemu blaga.

> Povpraševanje: info@brezmeja.eu

Slovenija | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni) je 3,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Hrvaška | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje je 6,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

Omogočamo vam varen nakup.

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Morda vam bo prav tako všeč…