Komplet za ustvarjanje Painting Tool Kits “Mandala” 35 kos., nabor pikčastih orodij za slikanje…

21,90

  • Visokokakovostni materijali. Orodja so lahka in enostavne za uporabo.
  • Nabor orodij je lahko odlično orodje za ustvarjanje, tako za začetnike, kot za profesionalno rabo.
  • >> “Mandala” video spodaj

V prihodu

Ni na zalogi

Opis

Komplet za ustvarjanje “Painting Tool Kits Mandala”, orodje za slikanje…

Komplet orodij za izdelovanje mandale vsebuje 35 kosov:

  • 8 akrilnih palic,
  • 6 čopičev za slikanje,
  • 5 orodij za nanašanje pik z gumijasto glavo,
  • 4 pisala z gumijastim ročajem,
  • 8 šablon za mandale,
  • 2 pladnja za slikanje, 1 gobico, 1 vrečko za shranjevanje.

✔ Enostaven nanos pik: Vsako akrilno pero je natančno izrezano in primerno za risanje oz. nanašanje pik na kamen, skalo, papir, raztegnjeno platno ali mnogo drugih površin za ustvarjanje mandale (možen nanos tudi na nohte).

✔  Enostavno čiščenje: Akrilne palice, pisala in čopiče za barvanje enostavno očistite z vlažno krpo ali papirnato brisačo, tako bodo orodja ohranila nov videz. Orodja so namenjena za večkratno uporabo.

✔  Visokokakovostni materiali: Orodja in pisala so narejena iz bakrene cevi, akrila, nerjavečega jekla in krtače. Orodja so lahka in enostavna za uporabo, primerna tako za začetnike kot za strokovnjake.

✔  Odlično darilo: Komplet “Painting Tool Kits Mandala” je lahko idealno darilo za rojstni dan, božič, valentinovo in drugo. Z našimi orodji za izdelovanje mandale je lahko vsak umetnik! Lahko se uporablja tudi kot vaja za meditacijo in je orodje za terapijo ali preprosto sprostitev.


Art&arT

"Mandala"

Dostava

  GLS, dostava na dom

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

  (na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

  > v prihodu > 7 – 21 dni

  > Povpraševanje: info@brezmeja.eu

GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni)  je 3,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

  Omogočamo vam varen nakup

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.