-25%

Lesena sestavljanka, Barvita lesena igrača 3v1, tetris

6,75

Sestavljenka razvija otroško domišljijo in spodbuja ustvarjalnost, le za trenutek je potrebno razmisliti in načrtovati razporeditev elementov.

Opis

Barvita lesena igrača

Lesena sestavljanka, 3v1, tetris, tangram in črka T

3v1Sestavljenka vsebuje 3 različne vrste ugank za logično razvrščanje: Tetris, Tangram in T. Poleg osnovnih ugank, lahko vaš otrok iz kock ustvari praktično vse.

 37 BARVNIH BLOKOV lahko se razporedijo v poljuben vzorec. Priložene so različne barve blokov, tako da se lahko ustvarijo še bolj elegantne slike, mozaiki in vzorci. Sestavljanka razvija domišljijo in spodbuja ustvarjalnost. Le za trenutek je potrebno razmisliti in načrtovati razporeditev elementov.

IGRA IN UČENJE – Igranje s sestavljanko je odličen način za razvoj ročnih spretnosti, vadbo koordinacije oči in rok, ter vadbo sposobnosti logičnega razmišljanja. Otroci z igračo vadijo tudi potrpežljivost in koncentracijo, saj zahteva sestavljanje ugank zbranost in bujno domišljijo.

BARVITOST Žive, kontrastne barve dodajajo estetsko vrednost in pritegnejo pozornost otrok ter spodbujajo k ponovni igri. Odličen način zabave za vso družino, naj bo preživljanje skupnega časa zanimivo!

Specifikacije: Barva: večbarvna | Material: les | Velikost (dolžina / širina / višina): 22,5 x 22,5 x 0,8 cm | Teža: 0,2 kg | Teža paketa: 0,2 kg | Število elementov: 38 | 

 

Popolno darilo: Igrača je primerna kot darilo

Spol: unisex.

  Darila za rojstni dan, darila za otroške zabave, novoletna in božična darila


No Products Found

Dostava

GLS, dostava na dom

Zagotovljena hitra dostava! Lastno skladišče.

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

STROŠKI DOSTAVE IN PAKIRANJA

Slovenija | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-2 dni) je 5,00 €.

* Plačilo po povzetju z gotovino (GLS COD) + 1 €


Omogočamo vam varen nakup.