Magnetni bloki, otroška igra, “Magic Ball Blocks”, SET 66 kosov, 3+

33,90

  • Igrače STEM pomagajo otroku pri razvoju pomembnih znanstvenih, tehnoloških, tehničnih in matematičnih veščin.
  • DIY Magnetic blocks toys, SET 66 kosov, 3+
  • Certifikacija: ASTM, EN71

RAZPRODANO

Ni na zalogi

Šifra: DiyMag-66 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Magnetni bloki, otroška igra, “Magic Ball Blocks”, SET 66 kosov, 3+

Naj vaš otrok postane majhen arhitekt. Komplet bo prava poslastica za majhnega konstruktorja.

  • Ena igrača, veliko možnosti!
  • Bloki različnih oblik vam bodo pomagali ustvariti enkratne zgradbe in like.
  • Iz njih se lahko gradijo 3D strukture.

Različni modeli in barve: Komplet majhnih magnetnih blokov vsebuje 66 kosov elementov različnih oblik in barv. Je edinstvena DIY igrača, ki pri otroku spodbuja razvoj možganov. Spodbuja sposobnost reševanja težav, saj morajo “majhni inženirji” preizkusiti svojo gradbeno zasnovo in jo po potrebi spremeniti, če frnikola ne doseže želene končne točke.  Omogoča konstrukcije in gradnjo od 2D do 3D. 

Uporaba in igra: Otroci preprosto pritrdijo skupaj magnetne ploščice in cevi, ter tako ustvarijo labirint za frnikolo.  Cevi so prosojne ali pa se lahko pustijo odprte, tako otrokom omogočajo, da sledijo frnikoli, ko se kotali navzgor in navzdol po stezi. 

Igrača STEM: Igrače STEM pomagajo otroku pri razvoju pomembnih znanstvenih, tehnoloških, tehničnih in matematičnih veščin. Igrajte se skupaj z vašim malčkom in mu s pomočjo magnetnih blokov pomagajte razviti prepoznavanje barv in oblik, koordinacijo med očmi in roko, prostorsko dojemanje, vzrok in učinek, itd. To je priložnost, da skupaj preživite čas in se pogovarjate o procesu gradnje ter uživate v neštetih urah zabave. Različne oblike so privlačne za različne starostne skupine. To ni samo igrača STEM za otroke, temveč tudi igrača za lajšanje stresa za odrasle.

Močan in varen magnet: Magnetni bloki so izdelani iz nestrupene in trpežne ABS plastike za dolgotrajno uporabo, z gladkimi robovi in brez ostrine. Vsak magnetni gradnik vsebuje 8 magnetov, ki omogočajo močno pritrjevanje in pomagajo pri gradnji kompleksnih večjih figur in struktur.

Odlično darilo za rojstni dan, božič, veliko noč, za deklice in dečke… Naj ima domišljija prosto pot! Komplet magnetnih blokov je primeren za otroke stare od 4 let do 12 let.


Odlično darilo

Odlično DARILO. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

  GLS, dostava na dom

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

  (na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

  > v prihodu > 7 – 21 dni

  > Povpraševanje: info@brezmeja.eu

GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni)  je 3,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

  Omogočamo vam varen nakup

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Morda vam bo prav tako všeč…