-20%

Makrame viseča košara, okrasni obešalnik za rastline, cvetlični lonec iz vrvi

5,9019,90

  • Makrame – kombinacija boemskega sloga in rastlin daje vašemu domu naravno estetiko.
  • 1. kos RANDOM/ 4. kosi SET/ različne dolžine in dizajni (dolžina do 100 cm).
1. kosSET (4.kosi)
Počisti
Šifra: M-KRA-s4 Kategoriji: ,

Opis

Makrame, viseča košara

Okrasni obešalnik za rastline, cvetlični lonec iz vrvi

Viseča cvetlična košara je primerna za notranje prostore in na prostem. Kombinacija boemskega sloga in rastlin daje vašemu domu naravno estetiko. Odlična za okrasitev gospodinjstva, balkonskih vrtov, pisarne, itd. 

  • Barva: naravna
  • Sestava: poliester
  • Vrsta: Stensko obešanje
  • Različne dolžine in dizajni (dolžina do 100 cm)

Viseča oblika: integrirana zasnova dvižnega obroča zagotavlja močnejši oprijem, tako da lahko cvetlični lonec enostavno visi s stropa, okenske police, balkona, terase, hodnika, garaže itd. Ne zavzame veliko prostora.

Enostavno obešanje in uporaba: vrvi zagotavljajo odlično stabilnost in ravnotežje, cvetlični lonec pa je enostavno obesiti. Primerno za večino okroglih in kvadratnih loncev, keramičnih loncev, kovinskih korit, plastičnih loncev, steklenih loncev itd..


Popolno darilo za ljubitelje rastlin.


BE Preppy

Odlično darilo

Odlično DARILO. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

GLS, dostava na dom

Izberite izdelke z oznako ! Zagotovljena hitra dostava!

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

(na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

> v prihodu > 7 – 21 dni
Možnost predplačila. Dostava po prevzemu blaga.

> Povpraševanje: info@brezmeja.eu

Slovenija | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni) je 3,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Hrvaška | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje je 6,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

Omogočamo vam varen nakup.

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.