-50%

Komplet za ustvarjanje mandale, nabor orodij za slikanje mandale s tehniko “pikanja”, 25 kos

19,90

  • Spodbuja razvoj ustvarjalnosti.
  • Za slikanje na kamne, platno, nohte, keramiko…
  • Vaja za meditacijo ali sprostitev

2 na zalogi

Opis

Komplet za ustvarjanje mandale, nabor orodij za slikanje mandale s tehniko “pikanja”, 25 kos

Orodja so lahka in enostavna za uporabo. Visokokakovostni materiali.

Mandala, komplet orodij za izdelovanje mandale vsebuje 35 kosov:

  • 8 x akrilnih palic različnih velikosti,
  • 6 x čopiči za slikanje,
  • 4 x kroglična pisala z gumijastim ročajem za velike pike,
  • 5 x kroglična pisala za majhne pike,
  • 1 x pladenj za barve,
  • 1 x torbica za shranjevanje.

Komplet vsebuje le orodja in pripomočke, ne vsebuje barv!

Za dober učinek “pik” priporočamo uporabo akrilnih barv in lakov za nohte.

Komplet za ustvarjanje mandale, nabor orodij za slikanje mandale s tehniko “pikanja”, 25 kos, je trajen komplet, ki spodbuja razvoj ustvarjalnosti in lahko služi kot odlično darilo.

Primeren je za slikanje na kamne, platno, nohte, keramiko ter za ustvarjanje z vodnimi barvami, akrilnimi in oljnimi barvami. Material je nestrupen in trpežen.

Orodja se enostavno očistijo z vlažno krpo ali papirnatimi brisačami. Po čiščenju jih preprosto posušite, da bodo pripravljena za naslednjo uporabo.

Vključena torbica zagotavlja dodatno zaščito in priročno shranjevanje, kar omogoča enostavno prenašanje kompleta kamorkoli želite.

Odkrijte brezmejne možnosti ustvarjanja z našim kompletom za ustvarjanje mandale.

Lahko se uporablja tudi kot vaja za meditacijo in je orodje za terapijo ali preprosto sprostitev.


Spremljajte nas

Opis 2

Z našimi orodji za izdelovanje mandale je lahko vsak umetnik!

Enostaven nanos pik: Vsako akrilno pero je natančno izrezano in primerno za risanje oz. nanašanje pik na kamen, skalo, papir, raztegnjeno platno ali mnogo drugih površin za ustvarjanje mandale (možen nanos tudi na nohte).

Enostavno čiščenje: Akrilne palice, pisala in čopiče za barvanje enostavno očistite z vlažno krpo ali papirnato brisačo, tako bodo orodja ohranila nov videz. Orodja so namenjena za večkratno uporabo. V kolikor jih očistite po vsaki uporabi, jih lahko uporabljate zelo dolgo. 

Visokokakovostni materiali: Orodja in pisala so narejena iz bakrene cevi, akrila, nerjavečega jekla in krtače. Orodja so lahka in enostavna za uporabo, primerna tako za začetnike kot za strokovnjake.  

KAJ JE MANDALA?
.
Mandala je duhovni in ritualni simbol v azijskih kulturah,  je čudovito umetniško delo, sestavljeno iz geometrijskih oblik in modelov. Lahko ga razumemo na dva različna načina: navzven kot vizualno predstavitev vesolja ali znotraj kot vodilo za več praks, ki se izvajajo v številnih azijskih tradicijah, vključno z meditacijo. V sanskrtu pomeni krog ali zaključek. Pogosto mnogi uporabljajo mandale kot orodje za umetniško terapijo: za sprostitev naših preobremenjenih umov, pomoč pri zdravljenju depresije in posttravmatskega stresa ter kot meditativno orodje.
.
VRSTE IN TEHNIKE MANDAL
.
Obstajajo različne vrste mandal, ki jih najdemo v različnih kulturah in se uporabljajo za številne namene, tako umetniške kot duhovne. Osnovne tehnike za ustvarjanje mandal: mrežni vzorec, Zendalas in tehnika pik. Zelo priljubljeno je postalo slikanje mandal na kamnih, ki ga začetniki enostavno obvladajo. Tehnika pikanja je najlažja tehnika za vaš prvi projekt mandale. 
.
10 KORISTNIH NASVETOV ZA SLIKANJE MANDALE S TEHNIKO PIKANJA
.
Vnaprej pripravite barvo za svojo barvno paleto. Če nameravate na svojem dizajnu mandale uporabiti temne do svetle odtenke barve, bo lažje z že pripravljeno barvo.
.
Svetlejše odtenke lahko ustvarite tako, da kateri koli barvi dodate majhno količino bele. Če ustvarite 2-3 odtenke iste barve, lahko na vsaki piki nanesete odtenke od temnih do svetlih za preliv.
.
Če želite ustvariti svetlejše odtenke: v svojo paleto barv postavite osnovno barvo, na primer temnejši odtenek modre na 2 do 3 področja.
.
Najboljši način za barvanje kamnov mandale je gostejša barva. Akrilna barva mora imeti gosto konsistenco, podobno jogurtu. Če je preredka barva, lahko barva steče.
.
Odličen način, da dobite uniformiran videz, je vrtenje kamna med delom. Dajte svoji mandali nekaj razsežnosti, tako da postavite manjšo piko na večje pike s kontrastnimi barvami. Igrajte se z gradienti. Najprej poskusite naslikati najsvetlejšo barvo s prelivom in se pomaknite do temnejših odtenkov. 
.

POSTOPEK PIKANJA

Dostava

GLS, dostava na dom

Zagotovljena hitra dostava! Lastno skladišče.

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

STROŠKI DOSTAVE IN PAKIRANJA

Slovenija | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-2 dni) je 5,00 €.

* Plačilo po povzetju z gotovino (GLS COD) + 1 €


Omogočamo vam varen nakup.


Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet za ustvarjanje mandale, nabor orodij za slikanje mandale s tehniko “pikanja”, 25 kos”