-18%

Mini leteči robot, Delujoč na IR senzor, Mini-Flyer robot​​

(1 mnenje stranke)

Original price was: €21,90.Current price is: €17,90.

Postanite mojster upravljanja Mini-Flyer robota! A ga lahko obdržite v zraku dokler ne zmanjka baterije?  Naj se igri pridružijo vsi družinski člani in prijatelji…

Opis

Mini leteči robot

Delujoč na IR senzor, Mini-Flyer robot​​

Nov dizajn, nova igračka za vaš dom! Poskusite obdržati mini leteči robot v zraku. Notranji leteči robot je popoln za vsak dan, lahko pa vam polepša deževen ali hladen dan, ko obtičite v zaprtih prostorih.

IR senzor

Ta mini leteči robot s senzorjem je enostaven za upravljanje, dvigne se kadarkoli pod seboj začuti trdo površino. Uporabite roko, koleno, itd., za zabavo brez dotika. Vsakomur privabi nasmeh na obraz. Ko Mini-Flyer robot prileti navzdol, preprosto položite roko pod njega in infrardeča svetloba bo zaznala vašo roko in robot se bo samodejno dvignil v zrak.

Baterije niso potrebne

Baterije niso potrebne, polnite ga samo 20 –  30 min in že je pripravljen, da poleti v zrak. Priloženi USB kabel omogoča preprosto polnjenje vašega Mini Flyerja skoraj kjer koli. 

Daljinski upravljalnik

Z infrardečim daljinskim upravljalnikom mini leteči robot vklopite in izklopite. Brez krmiljenja. Priložen daljinski upravljalnik je samo za vklop/izklop. Daljinski upravljalnik deluje na baterije 1 x CR2025, 3V. Propelerji se samodejno izklopijo, če zadenejo trden predmet.

Dimenzije: 13 x 15,5 x 4 cm

Spol: unisex , starost: nad 8 +, značilnost: vzdržljivost.

Specifikacije Barva: bela | Material: PP, PD in ABS | Dimenzije: 13 x 15,5 x 4 cm | Baterija: 3,7 V, 75 mAh | V mini letečem robotu je vgrajena baterija. Polnjenje preko USB kabla (priložen) | Daljinski upravljalnik: baterije 1 x CR2025, 3V. Priložene in zamenljive | Čas letenja: približno 8 minut | Čas polnjenja: približno 30 minut | Priporočena starost: 8 let in več |  

Odlično darilo za majhne in velike!

Spremljajte nas: FB


DoDobra Zabava

No Products Found

Dostava

GLS, dostava na dom

Zagotovljena hitra dostava! Lastno skladišče.

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

STROŠKI DOSTAVE IN PAKIRANJA

Slovenija | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-2 dni) je 5,00 €.

* Plačilo po povzetju z gotovino (GLS COD) + 1 €


Omogočamo vam varen nakup.


1 mnenje za Mini leteči robot, Delujoč na IR senzor, Mini-Flyer robot​​

  1. Branko K.

    Kupil za sina. Zelo dobra kvaliteta in delovanje. Nedvomno boljša od leteče punčke katero smo kupili za hči (v drugi trgovini
    ). dostavljeno naslednji dan, top, Brane

Podaj mnenje