-36%

Difuzor/ vlažilnik za aromaterapijo Mini “Smart” vlažilec/sterilizator zraka 2v1

17,90

Eleganten in unikaten »Mini Smart« vlažilec/sterilizator napolni zrak s fino dišečo meglico in spremeni prostor v edinstveno oazo dobrega počutja.

  • Darilo: Priložimo eterično olje znamke Jelife 10ml

2 na zalogi

Šifra: MM002 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Vlažilec/sterilizator zraka

Difuzor/ vlažilnik za aromaterapijo Mini “Smart” zraka 2v1

»Mini Smart« vlažilec/sterilizator nudi odlično rešitev 2 v 1, saj omogoča vlaženje zraka s funkcijo aromaterapije ali pa deluje tudi kot naprava za dezinfekcijo brez dotika.

  • Barva: SIVA

Indukcijsko in samodejno delovanje

Izbirate lahko med indukcijskim delovanjem in avtomatskim delovanjem.

Indukcijsko delovanje  –  vklopite stikalo na indukcijski način in nad difuzor položite predmet ali roko za brezstično razkuževanje ali 10 sekundno vlaženje/osveževanje. Po 10 sekundah se samodejno ustavi.

Avtomatsko delovanje – vklopite stikalo na avtomatski način. Difuzor bo razkuževal/vlažil/osveževal prostor do 4 ure v samodejnem načinu.

Označuje ga tiho delovanje, majhnost in sodoben dizajn, zato ne moti vaše sprostitve, počitka ali dela ter ga je mogoče postaviti v katerokoli sobo.

Ta tihi in energetsko učinkovit »Mini Smart« vlažilec/ sterilizator optimalno oddaja meglico eteričnih olj ali razkužila v vaš prostor, kadarkoli in kjerkoli si to zaželite in do 4 ure z enim polnjenjem.

Lastnosti:

Kapaciteta rezervoarja: 150 ml

Poraba tekočine: 30-40 ml/uro 

Napajanje: USB kabel, čas napajanja cca 2 uri

Priloženo: USB napajalni kabel (napajalnik ni priložen)

Spremljajte nas: FB


Sprostitev

Dodatne informacije

B&M

Mini “Smart” sterilizator, “Smart” sterilizator + darilna embalaža

Opis 2

  1. »Mini Smart« vlažilec s funkcijo aromaterapije

»Mini Smart« vlažilec/sterilizator je odlična rešitev za vlaženje prostorov. Vodo ali dišavno mešanico razpršuje v obliki nežne meglice. V prostoru lahko širi vaš najljubši vonj, tako da vodi dodamo eterična olja ter ga uporabimo kot difuzor z aromaterapijo.

Uporabite ga za izboljšanje kakovosti ozračja v vašem domu, prikrivanje vonja hišnih ljubljenčkov ali kajenja in zaščito vaše družine pred pretirano suhostjo, prahom in še več. Je primeren za salon, spa, spalnico, dnevno sobo, otroško sobo, pisarno itd…

Uporaba: V rezervoar za tekočino nalijemo vodo + eterična olja.

  1. »Mini Smart« sterilizator

»Mini Smart« vlažilec/sterilizator je odlična rešitev za brezkontaktno razkuževanje rok. Omogoča hitro in enostavno higieno rok in preprečuje navzkrižne okužbe.  S pomočjo senzorja deluje samodejno, praktično in brezkontaktno. Preprosto položite roko na senzor in avtomatski razpršilnik bo v obliki nežne meglice razpršil razkužilo po vaših rokah.

Zahvaljujoč tehnologiji fine difuzije sterilizator pretvori razkužilo/alkohol v fino meglico. Uporabimo ga lahko doma, v kuhinjah, vrtcih, podjetjih, restavracijah, šolah, hotelih, bolnišnicah… Lahko ga vzamete s seboj tudi na potovanje in uporabljate kjerkoli (hotel, avtomobil, itd…).

Uporaba: V rezervoar za tekočino nalijemo razkužilo (priporočena uporaba 75% ali 80% alkohol). V primeru dvojne uporabe (kot vlažilec in sterilizator) je potrebna ločena uporaba dveh blazinic, ena za vodo + eterična olja, druga za razkužilo. Ne uporabljajte eteričnih olj, gela, kloriranih razkužil (kot so belila ali razkužila 409 itd.) pri blazinici, ki jo uporabljate za razkuževanje, saj se lahko le ta zamaši in meglica postane neuporabna.

Dostava

GLS, dostava na dom

Zagotovljena hitra dostava! Lastno skladišče.

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

STROŠKI DOSTAVE IN PAKIRANJA

Slovenija | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-2 dni) je 5,00 €.

* Plačilo po povzetju z gotovino (GLS COD) + 1 €


Omogočamo vam varen nakup.


Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Difuzor/ vlažilnik za aromaterapijo Mini “Smart” vlažilec/sterilizator zraka 2v1”