Otroška igra v naravi “Nature Explorer”, zabaven komplet za raziskovanje

29,00

  • Set vsebuje artikle prikazane na sliki
  • Certifikacija: EN71/ASTM, CE

V prihodu

Ni na zalogi

Opis

Otroška igra v naravi “Nature Explorer”, zabaven komplet za raziskovanje

🦆KOMPLET ZA RAZISKOVANJE: Zabaven komplet, ki podpira STEM učenje in spodbuja znanstveno raziskovanje ter ljubezen do narave.

Ne glede na to, ali gre za igranje v zaprtih prostorih ali na dvorišču, priročen nahrbtnik omogoča enostavno nošenje, ki pustolovskemu otroku omogoča raziskovanje in učenje. Fantastično za opazovanje ptic, športne igre, lov, sprehode v naravo in odprave v divjino.

🐞 BINOKULARNE optične leče s povečevalnim steklom, 5×30, za povečavo, s prilagodljivimi gumijastimi nastavki, ki ščitijo občutljivo področje okrog oči. Odporne na udarce z nedrsečim ročajem, ergonomsko oblikovane za majhne roke. Daljnogled je opremljen z vrvico za enostavno nošenje in zaščitno mehko torbico, ki se lahko pritrdi na pas. Lahka in enostavna za uporabo za več ur brezskrbne zabave za dečke in dekleta. 

🦉TORCH z močnimi LED lučmi. Preprosta funkcija ročnega zagona napolni vgrajene baterije, tako da niso potrebne dodatne baterije ali polnjenje, kompaktna velikost in zapestni pašček sta kot nalašč za kampiranje, spanje in nočne dogodivščine na dvorišču. 

🏕 KOMPAS za iskanje položajev na zemljevidih ali na terenu, poučevanje koncepta NSEW in razumevanje smeri. Odlično za orientacijo, čolnarjenje, kampiranje, ribolov ali safari.

🔍VELIKO POVEČALNO STEKLO s 3 -kratno povečavo za pregled rastlin, žuželk in kamenja. Čudovito in zabavno za kampiranje in zunanje ali notranje raziskave. PIŠČAL  odlična za pohodništvo, taborjenje, šport, igre in varnostni lokator. Najlonska vrvica omogoča nošenje okoli vratu in hiter dostop za signalizacijo lokacije ali uporabo v sili. 

Odlično darilo

Odlično darilo. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

  GLS, dostava na dom

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

  (na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

  > v prihodu > 7 – 21 dni
Možnost predplačila. Dostava po prevzemu blaga.

  > Povpraševanje: info@brezmeja.eu

Plačilo po predračunu, nakazilo na TRR: –3,5%. Z izbiro plačila po predračunu (nakazilo na TRR/ neposredna bančna transakcija), izkoristite dodatni popust 3,5% na vse izdelke v košarici.

  Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.
  GLS dostava na dom. Cena standardne dostave (na dom v 2-5 dni)  je 3,95 € + 0,6 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

  Omogočamo vam varen nakup.

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Morda vam bo prav tako všeč…