Akcija!

Pop Sucker Darts, komplet silikonskih priseskov, zabava interaktivna izobraževalna igrača, 12 kosov

9,90

✔ KVALITETEN IN VAREN MATERIAL – Izdelek je primeren za otroke 5+ let, v celoti je izdelan iz visokokakovostnega silikona, pralen in izjemno varen.

Opis

Pop Sucker Darts, komplet silikonskih priseskov, zabava interaktivna izobraževalna igrača, 12 kosov

✔ KREATIVNA IGRA – Zabavna sesalna igrača zagotavlja neskončno zabavo samo z vašo domišljijo. Pop prisesek se prilepi na skoraj vsako ravno površino. Ne pušča ostankov. Primerno za igralne površine kot so kopalna kad, stene, okna, šolske omarice, mize, itd… Pop priseske potisnite skupaj in jih razstavite.

♥♥ Ta zabavna igrača vam omogoča, da trenirate svojo domišljijo, medtem ko sestavljate vsak del tako, da ustvarite edinstvene oblike. Priseski se povezujejo med seboj in s katero koli trdno, neporozno površino. Hkrati je dober pomočnik pri lajšanju stresa. 

 ✔ PRALNO: po pranju se lahko ponovno uporabi. Če je površina pokrita s prahom, to vpliva na oprijem, vendar ne skrbite, samo sperite jo z vodo in se vrnejo v prvotno stanje. 


Odlično darilo, nakloni pozornost. Spol: unisex , starost: nad 5 +, značilnost: vzdržljivost, pralno.

Darila za rojstni dan, darila za otroške zabave, novoletna in božična darila…


OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke mlajše od 36 mesecev. Uporabiti samo pod nadzorom odrasle osebe. Možnost zadušitve zaradi ovojne embalaže! Ovojno embalažo/folijo hranite zunaj dosega rok dojenčkov in otrok. Shranite embalažo, napotke in naslov za morebitno poznejšo korespondenco. Proizvajalec si pridržuje pravico do barvnih in oblikovnih sprememb.


CENEje TA HIP

Odlično darilo

Odlično DARILO. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

  GLS, dostava na dom

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

  (na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

  > v prihodu > 7 – 21 dni

  > Povpraševanje: info@brezmeja.eu

GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni)  je 3,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

  Omogočamo vam varen nakup

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Morda vam bo prav tako všeč…