-19%

Risalna pasta za tatoo Art Pisalo “Art Body”, Henna, Khana, Indijsko črnilo

3,95

  • Risalna pasta za tatoo Henna, Khana. Vodoodporna barvna risalna pasta za tatoo, Indijska črnila “Art Body”
  • Začasno tetoviranje, visokokakovostne barve

Cena je za 1 pisalo/ kos.

Opis

Risalna pasta za tatoo Henna, Khana

Risalna pasta za tatoo Art Pisalo "Art Body", Henna, Khana, Indijsko črnilo Art Pisalo “Art Body”, Indijsko črnilo

Tetoviranje ne vsebuje PPD ali drugih strupenih kemikalij.

Čeprav so alergijske reakcije zelo redke, navodila nalagajo, da vsi, ki uporabljajo ta izdelek, najprej opravijo test obliža na koži, da ugotovijo, ali so nanj občutljivi.

Ko se Henna/ Khana prvič odlepi je videti kot svetlo oranžna, toda do naslednjega jutra je madež temno rjav.

Odlično darilo. Nakloni pozornost.

Art pisalo Kaveri Mehndi, Indijsko črnilo “Body Art Kaveritemno rjava barva.

 Darila za rojstni dan, darila za otroške zabave, novoletna in božična darila


Art&arT

Henna

Kana je majhno drevo, njeni listi pa vsebujejo barvilo, ki obarva kožo – podobno kot kurkuma ali pesa. Vendar pa se s kano molekula barvila poveže s keratinom v koži, zaradi česar je trajen madež!

Henna pasta se nanese na kožo in posuši do temno rjavo-črne barve. Pasto odstranimo po nekaj urah in nastali madež je sprva svetlo oranžen.

Po približno 48 urah postopoma oksidira v temno rdeče-rjavo. Na trdno obarvanih predelih in na debelem delu kože (na primer na dlaneh ali podplatih) je lahko skoraj črn.

Kako dolgo bo trajal moj dizajn? Kjer koli od približno 1-3 tednov. Najtemnejši, najdalj obstojni madeži bodo tam, kjer je vaša koža debelejša, manj mastna in toplejša: dlani in podplati.

 

VIDEO


Dostava

 

GLS, dostava na dom

Izberite izdelke z oznako ! Zagotovljena hitra dostava!

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

(na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

> v prihodu > 7 – 21 dni
Možnost predplačila. Dostava po prevzemu blaga.

> Povpraševanje: info@brezmeja.eu

Slovenija | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni) je 3,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Hrvaška | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje je 6,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

Omogočamo vam varen nakup.

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.