-27%

Solarno vozilo Igrača za otroke, Fun Solar Car KIT

(3 mnenja strank)

Original price was: €29,90.Current price is: €21,90.

Opazujte, kako sončna energija poganja avto.   Naučite se, kako tehnologija vozil in obnovljiva energija delujeta skupaj.

Postanite mehanik v lastni delavnici. Ožičenje, privijanje, vpenjanje – sestavite svoj solarni avto.

Postopoma nastane končni športni avtomobil na sončni pogon.

Opis

Fun Solar Car KIT

Solarno vozilo Igrača za otroke

Opazujte, kako sončna energija poganja avto.   Naučite se, kako tehnologija vozil in obnovljiva energija delujeta skupaj.

DIY avtomobilske igrače, izobraževalni avtomobilski komplet za sestavljanje vozil na sončno energijo za otroke, gradbena igrača za otroke od 6 do 15 let, darilo za najstnike, dečke in dekleta.

Popolna STEM ali “Na-Ma” (naravoslovje in matematika) igrača za spodbujanje kompetenc na področju znanosti, tehnologije, inženirstva in matematike.

SOLARNO VOZILO, 55 KOSOV

Ta STEM avto ima 55 dodatkov za izdelavo avtomobila. Paket vključuje zobnike, vijake, povezovalne snope, solarne kolektorje, motor, orodje za sestavljanje, elektronske komponente in navodila za sestavljanje.

V kompletu je solarna plošča, ki napaja pozitivne in negativne kable, tako se lahko avto premika na neposredni sončni svetlobi brez baterij.

Avto je opremljen z vrtljivo kamero za zaznavanje, nastavljivimi sončnimi kolektorji do 90 stopinj, štirikolesnim pogonom in šestimi gumijastimi pnevmatikami ter edinstvenimi in izvirnimi vrati, ki jih je mogoče odpreti.

VRHUNSKA KAKOVOST

Vsi materiali, uporabljeni v tem kompletu, so okolju prijazni in varni za otroke. Vsi deli so gladki in vrhunsko izdelani. Natančna obdelava kalupov in domiselna strukturna zasnova omogočata gladko delovanje brez hrupa.

OSUPLJIVE PODROBNOSTI

Vsi avtomobilski dodatki od velikih delov, kot so pokrov avtomobila, vrata, kolesa, do majhnih delov, kot so zavore, volan, celo vzglavnik avtomobilskega sedeža, izgledajo realistično in prefinjeno ter pomagajo otrokom spoznati notranjo strukturo avtomobila.

NAPAJANJE NA SONČNO ENERGIJO ALI BATERIJO

Ta znanstveno izobraževalni avto ima dva načina napajanja, napaja se lahko na sončno energijo in na baterije 2*AA (niso priložene), tako se bodo vaši otroci lahko igrali s tem avtomobilom v zaprtih prostorih ali na prostem, ne da bi morali skrbeti za energijo in vreme. Naj otroci uživajo v avanturi!

DODATNA PRIDOBITEV ZA OTROKE

Otroci se bodo naučili kako delujejo solarni kolektorji, električni motorji in spoznali notranjo zgradbo avtomobila. 

KLJUČNI NASVETI

Otroku ne dovolite, da daje v usta kakršne koli dele ali embalažni material. Če uporabljate sončno energijo, morate biti na močni neposredni sončni svetlobi. Pred sestavljanjem v celoti  preberite navodila/priročnik. Pri sestavljanju uporabljajte priloženo orodje. Bodite posebej previdni, da preprečite telesne poškodbe. Pri sestavljanju ne uporabljajte pretirane sile, da se izognete morebitnim poškodbam.

Najboljši znanstveni komplet za spodbujanje intelektualnega razvoja in razvoja praktične spretnosti pri otrocih.


Spremljajte nas

Video

Dostava

GLS, dostava na dom

Zagotovljena hitra dostava! Lastno skladišče.

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

STROŠKI DOSTAVE IN PAKIRANJA

Slovenija | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-2 dni) je 5,00 €.

* Plačilo po povzetju z gotovino (GLS COD) + 1 €


Omogočamo vam varen nakup.


3 mnenja za Solarno vozilo Igrača za otroke, Fun Solar Car KIT

  1. Dalibor

    Zelo dobra STEM igrača. Moj 12 letni sin je bil zelo NAVDUŠEN!

  2. Marjan

    Nakup ocenjujem kot Odličen, Marjan

  3. Fani R.

    Svojega sina že dolgo nisem videla tako navdušenega kot ko je zagledal to igračo. Dobra kvaliteta in hitra dostava. Hvala vam brez meja!

Podaj mnenje