Akcija!

Squid Game obesek za ključe, silikonski 3D obesek za ključe, nahrbtnik, torbico

5,75

  • Obesek je izvrstne izdelave, dizajna in top kvalitete. Odlično darilo.
  • Višina 6 cm.
SQG-kEYc20 aSQG-kEYc20 aSQG-kEYc20 bSQG-kEYc20 bSQG-kEYc20 cSQG-kEYc20 c
Počisti

Opis

Squid Game obesek za ključe, silikonski 3D obesek za ključe, nahrbtnik, torbico

✔ Edinstven dizajn: Kateri liki so v zadnjem času najbolj priljubljeni? Zamaskirani vojaki iz korejske TV-serije Squid Game!! Noč čarovnic je minila, a groza se bo nadaljevala 😉 

✔ Material: obesek je izdelan iz akrilnega materiala, ki je nestrupen, brez vonja in bolj trpežen od plastike.

✔ Skriti znaki identitete: ljubke lutke imajo edinstvene znake, ki predstavljajo maskirane vojake različnih ravni. Zaradi 3D oblike so zelo očarljive!

✔ Širok spekter uporabe: lahko ga obesite na ključe, nahrbtnik, torbico ali ga uporabite kot okrasek za vzvratno ogledalo itd., tako da ga odnesete s seboj kamor koli in kadarkoli želite.

✔ Popolno praznično darilo: Ali je okoli vas kakšen ljubitelj/ljubiteljica TV serije Squid Game? Razveselite ga/jo in mu/ji podarite edinstven Squid Game obesek!


Unisex, Značilnost: Vzdržljivost, za ljubitelje korejske serije Squid Game


tikTok IN

Odlično darilo

Odlično DARILO. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

  GLS, dostava na dom

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

  (na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

  > v prihodu > 7 – 21 dni

  > Povpraševanje: info@brezmeja.eu

GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni)  je 3,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

  Omogočamo vam varen nakup

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.