-29%

Tačke na patrulji PAW Patrol Soft Toy, Plišasta igrača 50 cm

(2 mnenji strank)

26,99

Podajte se na fantastično dogodivščino z MEGA velikimi  junaki risane serije Tačke na patrulji. Na vas čakajo Bron, Sila in Maršal.

IZBERITE ŽELJENI LIK

Opis

PAW Patrol Soft Toy

Tačke na patrulji plišasta igrača, 50 cm

Podajte se na fantastično dogodivščino v Adventure Bay. Doživite pustolovščine skupaj s pogumnimi junaki Paw Patrol. Super mehki, ljubki in sladki, otroci jih obožujejo! 

Risana serija Tačke na patrulji je med otroci izredno priljubljena, zato bodo junaki Bron, Sila in Maršal poskrbeli za obilo zabave v vašem domu.

Idealni so za crkljanje in igro. Odlični spremljevalci za vsakega otroka. 

Material in izdelava

Mega velike plišaste figure risane serije, v velikosti 50 cm,  so izdelane iz visokokakovostnega plišastega materiala, so puhaste in prijetne za crkljanje. Osnovane so na podlagi risane serije s podrobnimi in bogato izdelanimi podrobnostmi. 

Bron 

Bron ali Chase je eden od glavnih likov risane serije. Ta mladiček Bron nosi svojo uniformo za reševanje dinozavrov z detajli, čelado in značko Paw Patrol. 

Sila

Sila ali Skye, ljubka junakinja Tačk na patrulji, obožuje letenje in ko le lahko, drugim pomaga iz zraka. Risana serija Tačke na patrulji ni priljubljena samo med dečki, ampak tudi med deklicami in zelo veliko vlogo pri tem ima ravno pilotka Sila. Oblečena je v svojo tipično roza letalsko uniformo. 

Maršal 

Maršal ali Marshall, majhni dalmatinec, prikupen in neroden kuža risane serije. Je eden najbolj priljubljenih članov serije, ki s svojim gasilskim vozilom hiti drugim na pomoč. Zaradi svoje nerodnosti in poguma je prav očarljiv.

Popolno darilo: Igrača je primerna kot darilo

 

Spol: unisex, primerno za otroke nad 3 leta

Instagram
Spremljajte nas

Dostava

GLS, dostava na dom

Zagotovljena hitra dostava! Lastno skladišče.

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

STROŠKI DOSTAVE IN PAKIRANJA

Slovenija | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-2 dni) je 5,00 €.

* Plačilo po povzetju z gotovino (GLS COD) + 1 €


Omogočamo vam varen nakup.


2 mnenji za Tačke na patrulji PAW Patrol Soft Toy, Plišasta igrača 50 cm

  1. Tjaša

    Super hitra dostava, zadovoljni z nakupom. Tjaša

  2. Silva Bezjak

    Odlična cena, hitra dostava, priloženo darilo, TOP stran.
    Silva Bezjak

Podaj mnenje