-28%

“UKULELE KIT”, Izdelaj svojo Ukulele, DIY komplet za ukulele, havajska kitara, ročno izdelan komplet

22,90

  • Oblikujte svojo ukulele/ material: les – nedokončan
  • Komplet vam daje neskončne možnosti, ohišje ima lepo površino, lahko ga obarvate kakor želite.
  •    Odlična kvaliteta
  • Ne vsebuje barv

Opis

“UKULELE KIT”

Izdelaj svojo Ukulele, DIY komplet za ukulele, havajska kitara, ročno izdelan komplet

  • Material: lipov les
  • Dolžina: 53 cm

ENOSTAVNO SESTAVLJANJE – Naš komplet DIY ukulele vključuje vse potrebne dele in navodila za sestavo, tako da jo lahko brezskrbno in enostavno sestavite sami ali skupaj z otroci.

EDINSTVENA UKULELENe samo, da boste  sestavili svojo ukulele, lahko jo tudi okrasite in oblikujete s poljubnim dizajnom! Sestavni deli iz lesa so predhodno brušeni in izvrtani, tako da jo lahko po sestavi takoj okrasite z barvami.

Priporočamo, da jo pred barvanjem dodatno fino pobrusite, ni pa nujno. Nedokončan les vam daje neskončne možnosti, lahko ga pobarvate po vaših željah. Za barvanje in ustvarjanje priporočamo uporabo otroških barv na vodni osnovi ali akrilne barve. Izdelek ne vsebuje barv. 

DEJAVNOST ZA VSE Če iščete dejavnost za vso družino, je to najboljša izbira, sodelujte in skupaj sestavite, okrasite in pobarvajte vašo ukulele. 

Izdelaj svojo UKULELE

Naš komplet za sestavo ukulele je fantastičen projekt in POPOLNO DARILO.

Sladko darilo za vse družinske člane in prijatelje!

  Popopolna ukulele za začetnike!


Art&arT

Odlično darilo

Odlično DARILO. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

GLS, dostava na dom

Izberite izdelke z oznako ! Zagotovljena hitra dostava!

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

(na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

> v prihodu > 7 – 21 dni
Možnost predplačila. Dostava po prevzemu blaga.

> Povpraševanje: info@brezmeja.eu

Slovenija | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni) je 3,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Hrvaška | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje je 6,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

Omogočamo vam varen nakup.

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.