Akcija!

Umetni bršljan “Ivy Vine”, umetna viseča rastlina za pisarno, kuhinjo, vrt, zabavo, stensko dekoracijo, 3 kosi

6,75

  • Realističen izgled
  • Trpežen in lahek
  • Dolžina: 2,2 m, Količina: 3 kosi
Šifra: BRS-DEK-01 Kategorija:

Opis

Umetni bršljan “Ivy Vine”, umetna viseča rastlina za pisarno, kuhinjo, vrt, zabavo, stensko dekoracijo

Girlanda iz umetnega bršljana. S čudovitimi, poenostavljenimi listi in zelenimi odtenki izgleda realistično in vašemu okolju doda eleganco.

Trpežen in lahek: umetni listi bršljana so izdelani iz blaga, stebla pa iz plastike. Vzdržljiv in lahek.

Realističen učinek: venec iz umetnih listov ima jasno teksturo in barvo, izgleda zelo realistično in popolnoma posnema videz naravnih listov. Cenovno ugodna alternativa pravim rastlinam. Umetni bršljan bo dodal barvo tam kjer manjka.

Idealna dekoracija: kot nalašč za dekoracijo doma. Lahko ga obesite na stene, vrata, gugalnice, vrtno pohištvo, ograje, stopnice, lope ali kjerkoli želite. Je tudi popolna dekoracija za poroke, festivale in zabave. Primeren za DIY navdušence. 

  • Vključuje: 3 kose
  • Dolžina: 2,2m
  • Velikost listov: cca 4 cm

Odlično darilo

Odlično DARILO. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

  GLS, dostava na dom

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

  (na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

  > v prihodu > 7 – 21 dni

  > Povpraševanje: info@brezmeja.eu

GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni)  je 3,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

  Omogočamo vam varen nakup

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.