Umetni bršljan “Ivy Vine” z LED lučkami, umetna viseča rastlina z LED lučkami za pisarno, kuhinjo, vrt, zabavo, stensko dekoracijo, 1 kos

6,99

  • Umetni bršljan bo dodal barvo in svetlobo tam kjer manjka.
  • Umetna viseča rastlina z LED lučkami za pisarno, kuhinjo, vrt, zabavo, stensko dekoracijo…
  • Trpežen in lahek. Dolžina: 2 m.

5 na zalogi

Opis

Umetni bršljan “Ivy Vine” z LED lučkami

Umetna viseča rastlina z LED lučkami za pisarno, kuhinjo, vrt, zabavo, stensko dekoracijo, 1 kos

Girlanda iz umetnega bršljana z LED lučkami. S čudovitimi, poenostavljenimi listi in zelenimi odtenki izgleda realistično in vašemu okolju doda eleganco.

  • Vključuje: 1 kos
  • Dolžina: 2 m
  • Število LED lučk:  20 kos/girlanda (baterija ni priložena)

Trpežen, lahek in vodoodporen: umetni listi bršljana so izdelani iz blaga, stebla pa iz plastike. Odlična dekoracija za vse letne čase, vodoodporne LED luči lahko pustite na prostem skozi celo leto.

Uporaba: napaja se z baterijami AA (niso priložene). Niz LED luči se med uporabo ne pregreje in je hladen na dotik ter varen za uporabo. Mini baterijsko škatlico je enostavno skriti v liste zelenega bršljana. Pravljične lučke se zelo dobro ujemajo z listi umetnega bršljana. 

Realističen učinek: venec iz umetnih listov ima jasno teksturo in barvo, izgleda zelo realistično in popolnoma posnema videz naravnih listov. Cenovno ugodna alternativa pravim rastlinam. Umetni bršljan bo dodal barvo tam kjer manjka. 

Idealna dekoracija: kot nalašč za dekoracijo doma. Z umetnim bršljanom z LED lučkami lahko okrasite stene, ograje, stopnice, balkon, teraso, mizo, restavracije, pisarno ali karkoli želite. Je tudi popolna dekoracija za poroke, festivale in zabave. Primeren za DIY navdušence.

Odlično darilo: Izvrsten umeten rastlinski dekor je lahko novo in čudovito darilo za vaše otroke, družino, prijatelje, ljubljene, sodelavce ali sebe. 


Odlično darilo, nakloni pozornost

Realističen učinek, Idealna dekoracija


BE Preppy

Odlično darilo

Odlično DARILO. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

GLS, dostava na dom

Izberite izdelke z oznako ! Zagotovljena hitra dostava!

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

(na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

> v prihodu > 7 – 21 dni
Možnost predplačila. Dostava po prevzemu blaga.

> Povpraševanje: info@brezmeja.eu

Slovenija | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni) je 3,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Hrvaška | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje je 6,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

Omogočamo vam varen nakup.

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.