Pomoč uporabnikom / nakup

Kot registriran uporabnik imate dostop do številnih podatkov. Tako lahko preverite stanje vašega naročila ali (če je še možno) spremenite osebne podatke ter naslov za prejemanje računov in dostavo. Ustvarite lahko svoj profil in prejemate naše e-novice z akcijskimi ponudbami.

Rubrika Moj račun, ki ima naslednje pomožne rubrike:

- Glavni račun – osebni podatki, ki ste jih navedli pri prvem naročilu ali pri registraciji
- Moji naslovi – pregled vseh naslovov za pošiljanje računov in artiklov
- Moji profili – seznam shranjenih načinov plačila in dostave
- Moje e-novice – akcijske ponudbe in popusti v naši trgovini
- Ukinitev računa – popolna ukinitev uporabniškega računa

Moja naročila


Pregled naročil

Pregled vseh vaših naročil, ki so sistematično urejena po datumu. Vsako naročilo je opremljeno z lastno zaporedno številko, ki jo lahko uporabljate za lažjo komunikacijo z nami za pomoč uporabnikom in identifikaciji artikla pri osebnem prevzemu. Iz seznama so razvidni datum naročila, cena artikla in faza obdelave naročila.

Podrobnosti o naročilu

Tukaj najdete vse podatke, ki ste jih navedli ob naročilu. Ti obsegajo naslov za pošiljanje računa, naslov za dostavo, način dostave, način plačila, identifikacijo artikla, število naročenih artiklov in ceno. V podrobnem opisu najdete tudi številko naročila, kraj, na katerem se nahaja vaša pošiljka, in informacijo o tem, ali je bil artikel prevzet oziroma dostavljen.

Možnost sledenja pošiljkam (tracking)

Omogoča sledenje naročilu od samega začetka do prevzema oziroma dostave.

Moj račun


Glavni račun

Vsebuje osnovne podatke, ki ste jih navedli pri registraciji (ime, priimek, naslov) in podatke za prijavo (naslov elektronske pošte, geslo). V tej rubriki lahko spreminjate vse podatke.

Moji naslovi

Če naročate artikel na drug naslov (ne na glavnega), lahko tak naslov dodate na seznam. To velja tako za naslove za pošiljanje računa kot naslove za dostavo. Vpišete lahko več naslovov in potem vsakič preprosto izberete pravega.

Moji profili

Profili so namenjeni uporabnikom, ki pogosto spreminjajo naslov za dostavo (dostava v službo, v počitniško hišo, k staršem itd.). Uporaba profilov vam olajša nakupovanje in prihrani čas. Zdaj vam ni treba več pri vsakem nakupu vnašati vedno istih podatkov, kot so naslovi, način plačila in dostava. Pri nakupovanju preprosto izberete enega izmed profilov in podatki bodo vnešeni avtomatsko.

Moje e-novice

Bi radi bili obveščeni o novostih, popustih in posebnih akcijah, kot so brezplačna dostava, popusti, sezonske odprodaje, akcijski kompleti, najbolj priljubljeni artikli in podobno? Preprosto označite Da, želim prejemati e-novice in dobivali jih boste na svoj elektronski naslov. E-novice pošiljamo tedensko.

Ukinitev računa

Če izberete možnost Ukini uporabniški račun, boste prejeli elektronsko sporočilo z navodili za ukinitev računa. Ukinitev računa je nepovratna in onemogoča nadaljnji dostop do podatkov o naročilih.

Naročilo po telefonu


Vedno smo vam pripravljeni pomagati, zato vam omogočamo tudi oddajo naročila po telefonu.

Preden pokličete

Kaj morate vedeti, preden naročite po telefonu …

Zapišite si, kateri artikli vas zanimajo.

Za pravilno izvedbo naročila morate operaterju povedati natančen naziv artikla. Z veseljem odgovorimo tudi na vsebinska vprašanja, če želite, pa vam bomo pomagali tudi pri končni izbiri artiklov.

Izberite način dostave in plačila

Plačate lahko na različne načine, blago pa lahko prevzamete osebno ali ob dostavi na dom.

Pripravite natančen naslov in kontaktne podatke

- Če bo blago dostavljeno na dom, potrebujemo natančen naslov za dostavo.
- Ali želite, da račun pošljemo na drug naslov kot naročene artikle?
- Prosili vas bomo tudi za vašo telefonsko številko in naslov elektronske pošte.

Spremembe naročila


Preklic naročila ali spremembo naslova (za dostavo) lahko uredite v Centru za pomoč naročnikom . Za druge spremembe je treba naročilo preklicati in artikle naročiti znova ali poklicati našo ekipo za pomoč uporabnikom na telefonsko številko Tel: +386 (0)51 667 169.

Spremembe naročenih artiklov v naročilu

Zadevo lahko rešite na dva načina:

- Če ste v okviru enega naročila naročili več artiklov, prekličete le neželeni artikel. Želeni model artikla nato naročite znova – z oddajo novega spletnega naročila. Preostali del prvotnega naročila ostane veljaven. Rešitev je primerna le, ko gre za osebni prevzem artiklov, sicer bi morali dvakrat plačati stroške dostave.
- Druga možnost, ki jo imate, je preklic naročila v celoti in ponovno naročilo vseh artiklov.

Sprememba načina plačila

Sprememba načina plačila ni možna. Napačen način plačila -> storno in oddaja novega naročila.

Sprememba datuma in načina dostave

Načina dostave žal ne morete spreminjati.

Če vam dogovorjeni datum dostave na ustreza (o datumu dostave obveščamo stranke s SMS sporočilom ali po elektronski pošti), se lahko v našem Centru za pomoč uporabnikom dogovorite za drug datum dostave. Ko pri oddaji naročila izbirate način dostave, imate možnost, da izberete do 7 dni zamika datuma dostave.