Spoštovani!

Podjetje LP SPLET s.p. je družinsko podjetje, ki je specializirano za izvoz in uvoz blaga med Evropsko unijo ter azijskimi državami. Prav tako nudimo podporo in svetovanje pri vzpostavitvi spletnih strani in trgovin.

Zaradi globalne epidemije virusa COVID-19 in nuje po prestrukturiranju ponudbe in storitev, smo ati Miran, mami Bojana ter hčeri Tia in Ajda združili svoje ideje, ter smo glede na kompetence, dolgoletne izkušnje in srčne želje, vzpostavili spletno trgovino, ki zagotavlja kakovostne izdelke, odlične cene, izjemno storitev in hitro dostavo.

Med svetovno pandemijo, gospodarsko krizo brez primere in negotovo sezono šolanja smo vsi v stresu in otroci niso nobena izjema. Razlika je v tem, da v nasprotju z odraslimi, otroci pogosto ne zmorejo in ne zanjo izraziti svojega stresa ter ne obvladajo spretnosti za samopomiritev.

Otroški stres se lahko kaže na različne načine, od razdražljivosti do težav s spanjem ali zavrnitve običajnih nalog in dejavnosti.

Otroci se s stresom lotijo ​​drugače kot odrasli, igrače pa so lahko pomembno orodje za lajšanje stresa. Igra je jezik, ki ga otroci razumejo. Igrače so koristne za odvračanje misli in preusmerjanje stresa in tesnobe na igračo. Na trgu obstaja veliko dekompresijskih igrač za lajšanje stresa.

Prikaži
Slrij
Have no product in the cart!
0