Spoštovani!

 

Podjetje Bojana Veršič LP SPLET s.p. je družinsko podjetje, katerega osnovna dejavnost je izvoz in uvoz blaga med Evropsko unijo ter azijskimi državami. Naše glavno poslanstvo je zagotoviti kakovostne izdelke, odlične cene, izjemno storitev in hitro dostavo. Poleg tega nudimo tudi podporo in svetovanje pri vzpostavitvi spletnih strani in trgovin.

Bojana, Tia, Ajda
Tia, Ajda, Bojana

Kot družina smo se v letu 2021 združili - ati Miran, mami Bojana ter hčeri Tia in Ajda - in skupaj zasnovali spletno trgovino. Naše dolgoletne izkušnje, srčne želje in kompetence so se izkazale za neprecenljive pri razvoju spletne prodaje, ki smo jo vzpostavili v času globalne epidemije virusa COVID-19 in nujnosti prestrukturiranja ponudbe in storitev, kar je tudi botrovalo k odločitvi za spletno prodajo.

Jaz, Bojana, sem nosilka s.p. in se ukvarjam z nabavo ter uvozom iz Kitajske. Poleg svojega dela sem tudi strastna ljubiteljica kitajske kulture, hrane in kitajskega jezika. Z večletnimi izkušnjami v nabavi in poslovanju z zanesljivimi dobavitelji zagotavljam, da so naši izdelki vedno kakovostni in konkurenčni.

Miran, Ajda, Tia

Miran je strokovnjak za spletno in grafično oblikovanje in skrbi za oblikovanje in vzdrževanje spletne trgovine. V prostem času igra kitaro, zato pa lahko tudi v naši spletni trgovini zasledite izdelek DIY ukulele.

Ajda, naša idejna vodja in osnovnošolka ter najmlajša članica ekipe, nam je v času svetovne pandemije, gospodarske krize brez primere in negotove sezone šolanja, s svojo ustvarjalnostjo pomagala najti načine za premagovanje stresa. Odkrila je, da ji izdelovanje fidget toys pomaga umiriti misli.

Bojana

Najprej je izdelovala te igračke iz kartona in različnih dodatkov kar doma. Na podlagi tega sva se z Miranom odločila, da bova v spletno trgovino najprej umestila fidget igrače, ki so bile ključnega pomena za naš začetek. Ajda, kot vsi otroci, je navdušena nad Tiktokom in vseskozi skrbi, da nam predaja najnovejše trende, ki jih vključujemo v našo prodajo v kategorijah TikTok In in Be Preppy.

Tia, naša srednješolka z umetniško žilico, je strastna ustvarjalka, ki rada riše in slika. Zato smo v našo spletno prodajo dodali tudi kategorijo Art&arT, kjer lahko najdete edinstvene pripomočke za ustvarjanje, ki jih Tia tudi sama skrbno izbere in preizkusi.

Vsi izdelki, ki jih ponujamo v spletni prodaji, so izbrani iz srca in jih sami zavzeto preizkusimo, saj le tako lahko zagotavljamo, da so vsestransko uporabni, zanimivi in trendovski. Poleg tega se trudimo v našo ponudbo umestiti izdelke, ki so novost na slovenskem trgu, s čimer lahko konkuriramo tudi večjim prodajalcem. Skrbno razvijamo tudi darilni program oziroma darilno pakiranje, saj smo prepričani, da so vsi izdelki v naši prodaji primerni kot darilo.

Zahvaljujemo se vam, da nas spremljate in podpirate naš poslovni razvoj ter vas vabimo, da obiščete spletno trgovino in uživate ob nakupovanju.