-23%

Mehak in obstojen silikonski slinček za dojenčke in malčke

6,90

  • Enostaven za čiščenje.
  • Priročen slinček, iz mehkega silikona. Silikonski slinček z velikim žepkom in nastavljivim zapenjanjem. Primeren je za otroke, starejše od 4 mesecev.
Šifra: Baby-SS Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Silikonski slinček za dojenčke in malčke

Mehkak, obstojen

Enostaven za čiščenje in dolgotrajen: silikonski slinček je narejen iz super mehkega silikona, je vodoodporen, primeren za umivanje v pomivalnem stroju, enostaven za čiščenje, saj ga lahko očistite samo z vlažno krpo in povrhu tudi lep na pogled. 

Udoben: silikonski slinček je narejen iz upogljivega silikona za živila, ni trd in se ne bo “zakopal” v vrat vašega malčka. Je udoben in mehak.

Zaradi žepka na dnu slinčka, je odličen lovilec drobtin.

Nastavljiv pašček bo poskrbel, da bo rastel skupaj z vašim malčkom.


Otroci

Odlično darilo

Odlično DARILO. Odlično zapakirano.


Artikle pošiljamo v embalaži

Dostava

GLS, dostava na dom

Izberite izdelke z oznako ! Zagotovljena hitra dostava!

V kolikor je vaše naročilo oddano do 11. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani še isti delovni dan. V kolikor je vaše naročilo oddano po 11. uri, izdelke pošljemo naslednji delovni dan.

(na zalogi) > 1 – 3 delovne dni

> v prihodu > 7 – 21 dni
Možnost predplačila. Dostava po prevzemu blaga.

> Povpraševanje: info@brezmeja.eu

Slovenija | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje (na dom v 1-3 dni) je 3,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Hrvaška | GLS dostava na dom. Cena standardne dostave/pakiranje je 6,95 € + 1 € v primeru plačila po povzetju z gotovino (GLS COD poslovanje z gotovino), temu strošku se izognete s plačilom po predračunu (nakazilo na TRR).

Nakupi 100€ in več Brezplačna dostava.

Omogočamo vam varen nakup.

Lpsplet, https://brezmeja.eu/ si pridržuje pravico do spremembe aktualnih cen in ostalih pogojev ! Nekatere slike so simbolične. Za morebitne napake ne odgovarjamo.